Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

De oplossing voor het vinden van een baan is dichterbij dan je denkt!

De oplossing voor het vinden van een baan is dichterbij dan je denkt!

Het vinden van een baan die écht bij je past kan soms best wel erg lastig zijn. Je reageert op veel vacatures, wordt ook vaak uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek maar op de een of andere manier lukt het niet om een goede match te vinden tussen jou en een bedrijf. Wellicht heb je het gevoel alsof je voor geen enkele functie genoeg ervaring hebt, of komen jouw waarden niet overeen met het bedrijf. Wat de reden ook is, het is in ieder geval erg frustrerend. Je kunt ervoor kiezen om een recruitmentbureau in te schakelen op het moment dat je zelf niet verder komt. Dit kan de zoektocht naar een baan in één klap een stuk gemakkelijker maken. In dit blogartikel zetten we de voordelen voor je op een rijtje:

 

Kennis van de branche 

Recruiters hebben een uitgebreide kennis van de markt en van de branche. Zij weten dus precies wat belangrijk is en waar jij als sollicitant op moet letten. Daarnaast hebben ze veel contact met bedrijven waardoor ze goed in kunnen schatten of jij een goede match bent met het bedrijf.

Persoonlijke touch  

De recruiters willen heel graag dat jij een nieuwe baan vindt, daar krijgen zij namelijk voor betaald. Daarom investeren ze in een persoonlijke band zodat ze zo goed mogelijk voor jou een geschikte baan kunnen vinden. Niet alleen is het fijn om persoonlijk contact te hebben, de recruiters zijn gespecialiseerd in het coachen en hebben ervaring met het vinden van de juiste baan voor jou. Je wordt begeleid, gecoacht en je kunt met de recruiters sparren zodat je, ook wanneer je nog niet helemaal weet welke baan goed bij jou past, hier snel achter komt. Tijdens het proces heb je een vast contactpersoon met wie je altijd contact op kunt nemen. 

Je hoeft zelf niet op zoek

De recruiters gaan na het persoonlijke kennismakingsgesprek voor jou op zoek naar een baan die past bij jouw wensen en ambities. De vacatures waarvan de recruiters denken dat het bij je past worden aan jou voorgelegd zodat je niet zelf meer rond hoeft te kijken. Het enige wat jij hoeft te doen is bedenken of de vacature jou wat lijkt en of je erop wilt reageren. Ideaal! Wanneer er een vacature is gevonden die jij helemaal geweldig vindt, kun je ook nog eens gratis hulp krijgen bij het solliciteren zodat je direct een stap voor hebt op de andere sollicitanten.

 

Aan de slag!

Lijkt zo’n recruitmentbureau jou wel wat? Match for talent is gespecialiseerd in het vinden van de juiste match tussen organisatie en kandidaat. Op Matchfortalent.nl kun je vrijblijvend een gesprek aanvragen om de mogelijkheden voor jou te bekijken. 

 

https://www.matchfortalent.nl/