Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Dental Depot All Dent

All Dent is uw gespecialiseerde Dental Depot voor de volledige inrichting van uw tandarts- of mondzorgpraktijk. Via onze website kunt u al onze producten bekijken, maar wij hebben ook een showroom in Veenendaal, waar ik onder het genot van een kopje koffie een groot deel van ons assortiment kunt komen bekijken, voelen en uitproberen. Onze specialisten adviseren u dan ook graag geheel vrijblijvend over onze praktijkinrichtingen. 

Praktijkinrichting door Dental Depot All Dent

Bij Dental Depot All Dent bent u verzekerd van tandartsapparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij hebben alleen tandarts apparatuur van topmerken in ons aanbod waar wij zelf achter staan. Wij combineren Finse ergonomie met Duitse degelijkheid en Italiaans design, een perfecte combinatie voor een perfecte praktijk! Wij zijn zowel in te schakelen voor de gehele inrichting van uw nieuwe praktijk, als voor het vervangen van een tandartsstoel of kastenwand. Wij hebben een oplossing voor elk product in uw praktijkinrichting. Hoewel wij onze showroom in Veenendaal hebben, beperken wij ons niet alleen tot die regio. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en ook onze technische dienst kan snel ter plaatse zijn bij een storing of spoedgeval. 

Onze technische dienst

Bij All Dent vinden wij service enorm belangrijk. Dat betekent ook dat wij er voor u zijn bij een storing of defect. Wij hebben onze eigen technische dienst waar goed opgeleide, gecertificeerde technici met een hart voor tandheelkunde werken. Zij zullen snel ter plaatse zijn bij een probleem en bij een spoedgeval ook buiten kantoortijden! Wij weten echter dat dat onderhoud veel storingen kan voorkomen. Om die reden hanteren wij een strakke planning en zijn onze monteurs iedere dag op weg om in praktijken verspreid over het land onderhoud uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw apparatuur van goede kwaliteit blijft. 

Wij denken met u mee

Bij All Dent denken wij graag met u mee over de beste oplossingen. Daarom kunt u ons ook inschakelen bij het indelen van uw praktijk. Wij houden daarbij rekening met logische looplijnen, efficiënte kastenindelingen en een prettig werkklimaat. Het is zelfs mogelijk om uw gehele inrichting aan ons uit te besteden. Kijk voor meer informatie op onze website.