Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Deze expert kan uw jukbeenderen opvullen met fillers

Naarmate u ouder wordt, neemt de botstructuur en het onderhuidse vetweefsel in uw gezicht af. Dit zorgt ervoor dat uw wangen meer gaan hangen en u een minder duidelijke jukbeenstructuur heeft. Het resultaat zorgt er vaak voor dat u een vermoeide, soms zelfs chagrijnige uitstraling krijgt. Als u hier last van heeft, kunt u ervoor kiezen om fillers in uw jukbeenderen te laten plaatsen. Hierdoor krijgt u uw zachtere gezichtsuitdrukking weer terug en oogt u op een natuurlijke manier jonger. Heeft u interesse in een dergelijke behandeling? Bekijk dan eens wat Kliniek De Medici in Blaricum, ’t Gooi, voor u kan betekenen. Hier werken specialisten met veel ervaring die uw ingreep op een deskundige en veilige wijze uitvoeren, met een zeer natuurlijk resultaat als gevolg.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Een natuurlijke oplossing geeft de beste resultaten weer. U wilt immers verbetering zien, zonder dat dit onnatuurlijk oogt. Om deze reden werken de specialisten met fillers met hyaluronzuur, welke vervolgens in uw jukbeenderen worden gezet. Deze fillers zorgen ervoor dat uw gezicht meer steun en structuur krijgt, minder volumeverlies heeft en minder contourfouten. Als u begint aan de behandeling, wordt uw gezicht vooraf goed bestudeerd en er worden foto’s gemaakt van het te verwachten resultaat. U ontvangt vervolgens drie tot vijf fillers in beide jukbeenderen. De plekken waar u een injectie heeft gekregen, worden hierna stevig gemasseerd. Binnen twee tot vier weken na de behandeling komt u vervolgens terug voor controle in de kliniek in Blaricum, ‘t Gooi.

Vraag gerust meer informatie aan

Denkt u dat fillers in uw jukbeenderen dé oplossing is voor uw verouderde huid? Neem dan contact op met de specialisten van Kliniek De Medici in Blaricum in ’t Gooi en vraag meer informatie aan, bijvoorbeeld over de prijzen van een behandeling. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord. Geniet u binnenkort ook van een prachtig verjongd gezicht?

https://kliniekdemedici.nl/

Gerelateerde artikelen

Dingen die je moet weten over wimperextensions

Een borstvergroting met natuurlijk resultaat

Verminder diverse huidklachten met IPL in Eindhoven