Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Deze manueel therapeut uit Rotterdam helpt u graag

Bent u op zoek naar een manueel therapeut in Rotterdam? Schakel dan de hulp in van Fysiotherapie Galema. Dit team van professionals helpt u bij pijn in de gewrichten of wanneer u deze slecht kunt bewegen. Manuele therapie is een aanvulling op reguliere fysiotherapie, waarbij de beweeglijkheid van gewrichten wordt vergroot. Denk dan aan bijvoorbeeld klachten, zoals:

  • Hoofd- en nekpijn
  • Lage rugklachten
  • Kaakklachten
  • Heupklachten

Vaak blijven mensen hier te lang mee rondlopen, terwijl deze manueel therapeut in Rotterdam u hiervoor kan behandelen. U wilt natuurlijk zonder pijn leven en maximale beweeglijkheid in uw gewrichten ervaren.

Van pijn naar pijnloos

Heeft u een afspraak gemaakt bij Fysiotherapie Galema, dé manueel therapeut in Rotterdam? Dan vindt er allereerst een screening plaats. Dan volgt een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Hierin wordt het de therapeut duidelijk hoe uw klachten zijn ontstaan en wanneer ze toenemen of verminderen. U houding en bewegingen worden beoordeeld en uw gewrichten worden onderzocht. Op deze manier wordt er een klachtenoorzaak vastgesteld en wordt het verdere behandeltraject met u doorgenomen. U weet dan dus ook direct of de manueel therapeut u verder kan helpen.

Een eerste kennismaking met de manueel therapeut

Wilt u gebruikmaken van de kennis en expertise van dé manueel therapeut in Rotterdam? Dan is het verstandig om eens een kijkje te nemen op de website waar u de contactgegevens vindt. Zo kunt u direct bellen of e-mailen om met een van de professionals in contact te komen. De praktijk bevindt zich in de wijk Ommoord; met de metro Nesselande stopt u bij de halte Hesseplaats. Vanuit daar is het ongeveer 150 meter lopen. Gaat u met de auto naar de praktijk? Parkeren voor de deur is gratis! Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Ook dan maakt u gewoon gebruik van de contactmogelijkheden. Het team staat graag voor u klaar.

https://fysiotherapiegalema.nl/