Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Dingen die je moet weten over wimperextensions

6 dingen die je moet weten over wimperextensions

Ben je ook geintreseerd in; waar je mooie PMU wenkbrauwen kunt laten zetten? Klik dan op de link.

1. Het is een zeer luxueus proces. Echt, het is leuk. Je gaat in bed liggen en sluit je ogen gedurende anderhalf uur terwijl je muziek op de achtergrond kalmeert en een technicus kleine luchtige woordjes aan je wimpers hecht. Het is de meest sociaal aanvaardbare tijd die een werkende volwassene kan vragen. En als u nog niet bent verkocht, bieden de meeste salons een gratis massage terwijl u op de operatietafel zit. Opzoek naar een gecertificeerde wimpersalon? https://droomwimpers.nl

2. Elke wimperuitbreidingservaring is aanpasbaar. Als je klaar bent, zie je er uiteindelijk niet uit alsof je een permanente wimper aan je deksel hebt bevestigd. Eerst kunt u de lengte kiezen. De meeste salons hebben verlenglengtes van 9 tot 15 mm (of van natuurlijke tot Kardashiaanse lengte). De beste plek voor de meesten is 10-12.

Nadat je je lengte hebt gekozen, kies je je krul. Een “J” -krulling is voor een meer natuurlijke, wakkere uitstraling, terwijl een “C” -krul dramatischer is, “ik ga nooit weg zonder mijn Shu Uemura-wimperkruller” -look. Als je creatief wilt worden, kun je “J” doen op de binnenhoeken van je ogen en “C” aan de buitenranden voor een meer kattenooglook.

Nu, qua materiaal, kun je kiezen uit: Faux Mink, Faux Fox, Silk, Real Mink, en last but not least, Real Human Hair. De verschillen tussen deze looks zijn verwaarloosbaar, dus kies voor de Faux Mink omdat deze het meest betaalbaar is.

Wil jij natuurlijke mooie wimpers laten groeien? Gebruik dan het beste wimpergroeiserum deze kun je hier bestellen.

3. Wimperverlengingen gaan langer mee dan je denkt. Met de juiste zorg kan ik mijn extensies tot anderhalve maand laten duren. De meeste plaatsen raden aan om elke 2-3 weken terug te komen voor een touch-up, maar als je een beetje geld wilt besparen, kun je hun levensduur verlengen. Pas op dat u geen water op uw wimpers krijgt en gebruik geen olieachtige producten in de buurt van uw ogen.

4. Ja, je kunt make-up met ze dragen. Als je de gedachte niet kunt uitstaan ​​om je rokerige oog te laten vallen, maak je geen zorgen, je hoeft het niet te doen. Alleen op vloeistof gebaseerde oogproducten kunnen schadelijk zijn voor de extensions, maar u kunt wegkomen met een kleine vleugel van vloeibare voering, zolang u het niet langs de wimperlijn sleept. Zorg ervoor dat je de schaduw of voering voorzichtig verwijdert met olievrije make-upremover en Q-tips voor precisie. Het belangrijkste is om helemaal uit de buurt van mascara te blijven, omdat het de extensions knapperig en beschadigd achterlaat. Het is alleen acceptabel als je aan het einde van je cyclus bent en binnen een paar dagen een frisse set krijgt.

maar dat hoeven ze niet te doen. Dat wil zeggen, als u niet volgens de regels speelt. Ik ben een van de vele mensen die de fout hebben gemaakt om zelf de extensions uit te trekken – het is niet alleen extreem pijnlijk, maar het laat je met nog maar weinig tot geen natuurlijke wimpers over. Echter, na wat ik graag het intense “wimper revalidatieprogramma” van het aanbrengen van vaseline op mijn wimpers elke avond noem, waren mijn natuurlijke wimpers weer normaal na anderhalve maand.

6. De enige manier om er vanaf te komen is door ze professioneel te laten verwijderen of ze op natuurlijke wijze eruit te laten vallen. Het verwijderen van de extensies is net zo eenvoudig als het laten aanbrengen – pijnloos en relatief snel. Elke salon heeft deze service beschikbaar. Als je echter niet meer geld wilt uitgeven, vallen de uitbreidingen uit met het natuurlijke afstoten van je wimpers. Dit is een veel langzamer proces, maar het is $ free.99, dus daar is dat.

 

https://droomwimpers.nl