Massage praktijk de bron
Aanbiedingen

Een Burnout massage kan een burn-out verhelpen en voorkomen

Een Burn-out kan ons allemaal raken, wat voor baan je ook hebt. Burn-out kan het gevolg zijn van stress, angst, frustratie en na verloop van tijd kan dit leiden tot fysieke en mentale uitputting.Een Burnout krijgt de beste van ons klein door je te besluipen. Negeer de waarschuwingssignalen niet.

 

Herken je dit?

  • Ben je uitgeput en kun je je ogen niet openhouden op het werk?

  • Ben je altijd ziek en moe?

  • Meldt u zich constant ziek?

  • Kun je geen goede nachtrust krijgen?

 

Waarschuwingssignalen van een burn-out

Een van de eerste waarschuwingssignalen van burn-out is fysieke uitputting.

Een Burn-out kan ook lichamelijke symptomen veroorzaken, waaronder hoofdpijn, slapeloosheid, maagklachten en gewichtsverlies of gewichtstoename. De stress van continue burn-out kan je ook echt ziek maken.

Een ander waarschuwingssignaal voor een burn-out kan angst zijn en zich overweldigd voelen. JE VOELT JE MOE!

Burn-out kan zich voordoen wanneer je je karakter gaat gedragen en negatief wordt.

Burn-out in welke vorm dan ook kan uw vermogen om te werken belemmeren, dus ken de signalen voordat u het dieptepunt bereikt!

Probeer eens naar je leven te kijken en te helpen omgaan met je burn-out voordat het erger wordt.

 

Burnout massage – verhelpen van een burn-out

Een (anti) Burnout massage (dynamic rebalancing of biodynamic rebalancing, ook wel genoemd) kan voor u zorgen en u helpen om werk buiten uw leven te houden als u niet aan het werk bent.

Een Burnout Massage kan u helpen stress te beheersen door uw lichaam een ​​pauze te geven en door tijd te reserveren voor uw lichaam om te genezen.

Wacht niet tot uw druk opbouwt en burn-out het overneemt – laat massage uw rusttijd zijn om uw opgebouwde spanning los te laten.

Er is geen betere ontsnapping dan massagetherapie om overbelasting en burn-out te voorkomen dan een dynamic rebalancing massage.

In Nederland en Belgie zijn er nog maar relatief weinig specialisten die met de speciale burnout massage techniek de druk kunnen verminderen want biodynamic rebalancing is vrijwel nog onbekend. Wie in Belgie een Burnout massage wil ondergaan kan in Lommel bij Praktijk de Gezonde Zorg terecht. De wachttijd is minimaal en dat betekent dat je ook snel aan de slacht kunt met je klachten en daarmee ook kunt voorkomen dat het nog erger wordt.

 

Verhoog de energie door pijn te verminderen

Studies hebben aangetoond dat massagetherapie pijn en vermoeidheid kan verminderen, zowel door ziekte als door spiergebruik. Studies in de klinische setting hebben aangetoond dat massage de pijnniveaus verminderde en de functie verbeterde door kwalitatieve gegevens te analyseren. De algehele pijn was aanzienlijk verminderd en verbeteringen in emotioneel welzijn, ontspanning en slaapvermogen waren allemaal geassocieerd met de vermindering van pijn. We hebben allemaal wel eens pijn ervaren die ons vermogen om ons te concentreren en zelfs te slapen onderbreekt, en we kunnen begrijpen hoe dit ertoe leidt dat we ons aan het eind van de dag uitgeput voelen.

 

Verhoog de energie door de slaap te verbeteren

Terwijl meer dan een kwart van ons af en toe last heeft van een slechte nachtrust, ervaart bijna 10% van de Amerikanen chronisch slaapverlies, ook wel slapeloosheid genoemd. Als kritieke functie heeft slaap invloed op onze stemming, ons vermogen om mentaal te functioneren en beslissingen te nemen. Zelfs het succes van onze sociale interacties wordt beïnvloed door onze slaapkwaliteit, die allemaal een grote invloed hebben op ons algehele gevoel van welzijn, ons energieniveau en de mate van vermoeidheid die we kunnen ervaren.

Onderzoek heeft aangetoond dat massagetherapie de slaapkwaliteit en -duur kan verbeteren bij kinderen, kankerpatiënten en mensen die lijden aan fibromyalgie. En het kan gezonde volwassenen die gestrest zijn zeker helpen om een ​​goede nachtrust te krijgen!