Massage praktijk de bron
Image default
Horeca

Een detox kuur bij Juice Heroes

Bij Juice Heroes kan je voor verschillend aantal dagen een detox kuur bestellen. Je kunt namelijk een detox kuur bestellen van 1 tot 5 dagen. Je drinkt dan de hele dag alleen de juices. Je kunt er ook voor kiezen om per week juices te bestellen. Je drinkt dan naast je normale eetpatroon de juices. Ook hebben wij bij Juice Heroes shot boxen. Deze shot boxen zitten vol met verschillende kleine shotjes die je naast de kuren of gewoon tussendoor kunt nemen tijdens je normale eet patroon. Dit is namelijk super gezond. Aan het volgen van een detox kuur zitten super veel gezonde gezondheidsvoordelen. Maar wat zijn deze voordelen dan? Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

1. Je raakt afvalstoffen kwijt die langzaam in je lichaam ophopen. 

2. Je krijgt na de kuur meer energie

3. Je zult afvallen tijdens de kuur mede door het kwijt raken van de afval stoffen maar ook door verbranding. 

4. Betere nachtrust door de detox kuur

5. Je krijgt een mooiere en stralendere huid van de detox kuur. Dit komt mede door de afval stoffen die je lichaam door de detox kuur gaat afbreken. 

6. Je geeft je lever, nieren en spijsverteringsorganen rust tijdens de sapkuur detox. 

7. Je immuunsysteem wordt sterker.

8. Je krijgt een gezondere leefstijl. Je leert namelijk slechte eetgewoontes af. 

9. Je krijgt minder behoefte aan snacks, alcohol of sigaretten (tijdens het afbouwen al).

10. Je bloedsomloop verbetert

11. Je krijgt in een keer veel groentes, vitaminen en mineralen binnen

Er zitten zoals je hierboven kan zien super veel voordelen aan het doen van een detox kuur. Op onze website van Juice Heroes kun je nog veel meer informatie vinden over de detox kuren en wat het met je lichaam doet. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegeven op onze website. Ook kunt u natuurlijk de kuur online bestellen. Enjoy!