Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Een gezellige kapper in Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een gezellige salon waar creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Plaats uzelf dan in de kappersstoel bij het team van Monique’s Hairfashion. De passie van de kapsters is duidelijk zichtbaar in de prachtige creaties die ze maken en het bruikbare advies dat wordt gegeven aan de klanten. De kapsters voorzien u tijdens een persoonlijk consult met plezier van een advies op maat over kleuren, knippen, styleren, haarverlening en producten. Dit alles doen zij zonder uw eigen wensen uit het oog te verliezen. Met het gebruik van heerlijke kwaliteitsproducten en kennis van het vak loopt u altijd tevreden en enthousiast de deur uit bij deze kapper in Krimpen aan den IJssel.

Een ontspannen moment voor iedereen

Bij Monique’s Hairfashion kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een moment van ontspanning. De hoogwaardige kwaliteitsproducten van onder andere Maria Nila en L’ANZA zorgen ervoor dat uw haar zijdezacht aanvoelt en altijd goed in model valt. Dames kunnen in de salon tevens terecht voor bruidskapsels en -visagie. De mooiste dag van uw leven vraagt namelijk om een dosis creativiteit en veel expertise. Uw kapster en visagiste zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel de mooiste dag van uw leven kunt beginnen. Daarnaast werkt deze kapper in Krimpen aan den IJssel met een speciale lijn van mannenverzorgingsproducten genaamd Depot. Deze specifieke producten zijn speciaal ontwikkeld voor  mannen en aangepast op de verzorgingsbehoeften voor het haar en de baard.

Boek eenvoudig een afspraak op uw gewenste moment

Wilt u graag een afspraak inplannen bij de meest creatieve kapper in Krimpen aan den IJssel? Via het online reservatiesysteem weet u meteen of er op uw gewenste moment en bij uw favoriete kapster nog ruimte is voor een afspraak. U wordt altijd hartelijk ontvangen met een kopje koffie. Boek daarom snel uw afspraak voor een genietmoment met ontspanning en gezelligheid bij Monique’s Hairfashion.

http://moniqueshairfashion.nl/