Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Een gladde huid dankzij definitief ontharen bij dé huidspecialist in Tilburg

Wilt u in de zomer ook zonder zorgen een leuk jurkje aantrekken? Of bent u de pijnlijke manieren van ontharen, zoals epileren en waxen, helemaal beu? Door uw huid definitief te laten ontharen, heeft u geen zorgen meer over stoppels, ongewenste haargroei of donkere haartjes. De behandelingen voor definitief ontharen zijn zeer effectief, waardoor u al snel verbetering ziet. De haartjes die terug groeien, worden steeds kleiner in aantal maar ook lichter en minder dik. Na enkele behandelingen trekt u zonder zorgen leuke kleren uit de kast, zonder ook maar te hoeven denken aan uw been- of okselhaar!

Hoe werkt definitief ontharen?

Om uw huid definitief te laten ontharen, gebruiken de experts van DermaVision uit omgeving Tilburg speciale lichtbundels die het effect hebben van een laser. Door goed te kijken naar de kleur en dikte van de haren, maar ook de plek waar overbeharing zit, is het mogelijk om een goed behandelplan op te stellen dat volledig gericht is op uw wensen en uw huidtype. Er zijn twee effectieve behandelingen mogelijk:

  • De Intense Pulsed Light is te vergelijken met een laserbehandeling. Op basis van pigment worden de haren en de haarzakjes opgewarmd met de lichtbundel. De warmte trekt naar de oorsprong van het haarzakje, waar de verbinding met het bloedvat wordt verbroken zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.
  • Met elektrische epilatie wordt iedere haarkleur behandeld, alsook beharing op stukken van een huidtransplantatie.

Plan een intakegesprek in

Als u in de buurt van Tilburg in Noord-Brabant woont, dan is DermaVision het perfecte huidzorgcentrum voor definitief ontharen. De multidisciplinaire aanpak van de huidtherapeuten zorgt ervoor dat al uw ongewenste haren verleden tijd zijn! Gediplomeerd, gekwalificeerd en gedreven – de huidtherapeuten stellen in overleg met u het beste behandelingspakket samen. Neem contact op om een intakegesprek te plannen voor definitief ontharen bij de beste huidtherapeuten uit omgeving Tilburg in Noord-Brabant.

https://dermavision.nl/