Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Een groepsaccommodatie nabij Nijmegen midden in de natuur

Zoekt u voor een heerlijk weekje weg een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen? Een accommodatie die ruimte biedt voor wel 50 personen en die omgeven is door prachtige natuur? Dan is De Schansehoeve in Alphen wat u zoekt. Dit groepsverblijf is gelegen midden in het rivierengebied, waar het voor jong en oud genieten is. Zo is de natuur in deze omgeving erg prachtig, maar ook voor jongeren zijn er volop activiteiten in de omgeving te ondernemen. Heeft iemand in uw groep extra zorg nodig, omdat hij of zij niet zo goed ter been is? Deze groepsaccommodatie heeft de beschikking over een respijtzorg appartement waar de nodige zorg geboden kan worden.

Kom rot rust in de modern ingerichte kamers

In uw zoektocht naar een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen, let u natuurlijk op de inrichting van het verblijf. Bij De Schansehoeve bent u zeker van modern en volledig ingerichte kamers. Wanneer u dit verblijf binnengaat, vindt u een recreatieruimte met grote tafels en comfortabele stoelen. De ideale plek om te genieten van een lekker diner of om gezellig samen te borrelen. Wanneer u verder loopt, vindt u een knusse zithoek met een televisie. Wilt u zelf een heerlijk diner bereiden? Dat kan in de uitgebreide keuken! Verder vindt u op de begane grond een speciale respijtzorg kamer. Op de eerste verdieping vindt u verschillende slaapkamers en badkamers. Kortom, deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen is van alle gemakken voorzien.

In de omgeving volop mogelijkheden voor recreatie

Gaat u graag activiteiten ondernemen tijdens een weekje weg? Kies dan voor De Schansehoeve. In de omgeving van deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen is genoeg te doen. Wat dacht u van een dag de stad in gaan om te winkelen of een terrasje te pikken? Nijmegen en Den Bosch zijn vanuit dit groepsverblijf goed bereikbaar. Gaat u liever voor iets uniekers? Zoals een ballonvaart vanaf De Schansehoeve? Tijdens een ballonvaart beleeft u onvergetelijke momenten. Vanuit de lucht geniet u van een geweldig uitzicht terwijl u zich laat voortbewegen door de wind. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

https://www.deschansehoeve.nl/