Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Een heerlijke massage in Hilversum

 

 Een massage werkt ontspannend en rustgevend. Het is een heerlijk moment waarbij je zowel je lichaam als geest even rust geeft. Toe aan ook zo een momentje?  Boek dan een heerlijke massage in Hilversum. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijke massage in Hilversum. Wij hebben een groot aanbod in verschillende massages, dit loopt uiteen van ontspannende hot stone massage, nek massage tot een sportmassage.  Bij onze salon bent u aan het juiste adres voor de beste massage in Hilversum.

Een sfeervolle relaxte ruimte

 Vanaf het moment dat u de drempel overstapt in onze salon voor massages in Hilversum ervaart u gelijk rust en stilte. De salon is een sfeervolle ruimte. We hebben diverse behandelruimtes in elke een ander thema. Wat de behandelruimtes gemeenschappelijk hebben is dat elke ruimte dezelfde rustig en fijne sfeer uitademt. Het licht is gedimd, kaarsjes branden, er hangt een aangename geur en het vertrek heeft een prettige temperatuur. Ook hoor u rustgevende zachte muziek, zo kunt u ook heerlijk weg dommelen tijdens een massage in Hilversum. Daarnaast zijn er enkele ruimtes waar u zich op het gemakje kunt verkleden en eventueel kunt douchen.

Een divers aanbod

 In de salon bieden we verschillende massages aan. Zo hebben de Hot Stone Massage in Hilversum. Bij deze massage word je gemasseerd met duizenden jaren oude, warme basaltstenen. De stenen worden vooraf opgewarmd in een afgesloten pan tot ze een warmte hebben van circa 45 graden. Tijdens de behandeling kunnen de stenen eventueel nog verder (naar wens) opgewarmd worden. Door de warmte krijgt u een heerlijk loom gevoel, ook geeft het diepe ontspanning. De combinatie van warmte en massage hebben menig mens al doen verleiden tot het in dommelen tijdens de massage. Totaal uitgerust en ontspannen kun je terug van deze massage in Hilversum. Naast deze bijzondere behandeling hebben we ook een groot aanbod van andere massages in Hilversum. Wilt u het ook ervaren? Boek dan een massage in Hilversum en laat u zichzelf even helemaal gaan en ontspannen.