Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Een knipbeurt bij dit kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel

Is het weeral een tijdje geleden dat u langs de kapper bent geweest en heeft u dringend nood aan een knipbeurt? Wilt dat zalige gevoelig van een nieuwe snit nog eens meemaken? Indien u nabij Krimpen aan den IJssel woont, kunt u terecht bij het Kapsalon van Monique’s Hairfashion. Ontdek waarom het een goed idee is om uw haar te laten knippen door deze haarspecialist uit Krimpen aan de Lek.

Deze kapper zorgt voor een herensnit volgens uw wensen

Bent u als man op zoek naar een kapsalon in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan moet u bij Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek zijn. Een van hun gespecialiseerde kappers zal uw kapsel met veel zorg en precisie knippen. U kunt ervoor kiezen om uw haar te laten knippen of bij te laten scheren met een tondeuse. Daarnaast kunnen ze ook uw baard scheren op de klassieke manier met open mes. Wilt u eens iets nieuws proberen en uw haar een nieuwe kleur geven? Ook dat is geen probleem bij dit kapsalon nabij Krimpen aan den IJssel! Waar u ook voor komt, deze kapperszaak heeft maar één einddoel: u enthousiast zien vertrekken met een prachtig, nieuw kapsel. Ook vrouwen en kinderen kunnen overigens hun haar laten knippen bij deze kapper! Heeft u binnenkort een trouw en mag het eens wat specialer zijn? Ook daar kunnen zij voor zorgen.

Maak een afspraak

Wilt u graag uw haar laten knippen of uw baard laten scheren door deze specialist? Wilt u een nieuw kleurtje uitproberen? Dan kunt allerlei tips verwachten om uw nieuwe kleur zo lang mogelijk te laten schitteren. Maak vandaag nog een afspraak! Dat kan telefonisch of online. U zult zien dat hun enthousiasme enorm aanstekelijk is! Moet u lang wachten? Geen nood, om het wachten wat aangenamer te maken, kunt u genieten van een lekker kopje thee of koffie of een glaasje water!

https://moniqueshairfashion.nl/