We hoeven niets te mankeren om een behandeling te ondergaan, ook als er geen specifieke klachten zijn is het fijn om een behandeling van massage of Reiki te ervaren op een rustieke eiken tafel. Het motto van De Bron luidt dan ook: gezondheid vanuit de bron, voor iedereen!

Massage is zeer waarschijnlijk de oudste, natuurlijke geneeswijze die wij kennen. In het Midden en Verre Oosten wordt massage al zeker toegepast vanaf 3000 jaar voor Christus. Massage is ook een zeer natuurlijke vorm van therapie, die iedere persoon al onbewust intuïtief toepast: bij hoofdpijn wrijven wij over ons voorhoofd en na een valpartij wrijven wij onwillekeurig over het geblesseerde lichaamsdeel. Ook artsen in het oude Griekenland waren al vroeg zeer bekwaam in het masseren van stijve en pijnlijke spieren en gewrichten. Vrij vertaald stelde de oude wijsgeer Hippocrates ‘de vader van de huidige geneeskunde’: de weg naar een goede gezondheid is dagelijks een kruidenbad en een oliemassage.

Wat is er mis?
Drukke dagen, nog even dit, nog even dat, verplichtingen in huis en daarbuiten, kinderen, sociale contacten, daarnaast nog vaak een baan… We eisen veel van onszelf en dat voelen we in ons lichaam. De energie raakt op, kleine kwaaltjes wisselen elkaar af en de stress zet zich vast op onze spieren. Fijn ondergoed zoals heren ondergoed van Beeren of dames ondergoed van Beeren kan er in ieder geval aan bijdragen dat je jezelf vrijer en veiliger voelt.

Wat is er aan te doen?
Een goede behandeling geeft al snel een vitaal en plezierig gevoel. En als we ons prettig voelen kunnen we de zorgen van alledag ook beter aan. In toenemende mate wordt massage tegenwoordig als een heilzame behandelmethode beschouwd. Er zijn vele soorten massages. Lees verder over de soorten behandelingen en wat voor u plezierig zou kunnen zijn.

Kloostertafel


Ook een kloostertafel kan een goede werking hebben op het lichaam door de natuurlijke samenstelling van massief eikenhout. Je ligt met je lichaam direct tegen natuur aan, waardoor er een helende werking optreedt. Kom eens langs en probeer het zelf!

https://www.tafels99.nl