Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Een welverdiende massage in Hengelo

Op zoek naar een heerlijke massage in Hengelo? In Hengelo heb je een perfecte plaats waar je moet zijn voor een goede massage. Dat zou ook middels een heerlijke massage kunnen gebeuren. In Hengelo kan je terecht als je een geschikte plek zoekt waar de beste massages worden gegeven van de stad en in de omgeving van Hengelo. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende soorten massage in Hengelo en zorgen ervoor dat de klant zich lekker gaat voelen na bijvoorbeeld een harde week te hebben gehad op het werk. Om jezelf te verwennen in Hengelo met een stevige massage of misschien een ander zo een massagebehandeling cadeau te maken kan allemaal op een en dezelfde plek in Hengelo. Er komt zacht muziek bij kijken tijdens de massage, maar dat ligt ook aan de soort massage die op dat moment wordt gegeven. Een aangename geur van oliën en andere middelen die goed zijn voor de huid zal ervoor zorgen dat je zeker terug gaat voor een tweede massage in Hengelo. De sfeer wordt perfect opgemaakt met zacht en gedempt licht of geur kaarsjes aan. Als je verblijft in Hengelo of in de omgeving van Hengelo is deze massage zeker de moeite waard op uit te proberen.

Wat voor soorten massage bieden wij aan?

In hengelo hebben ze ook een wellness stoel massage. Heel uniek en speciaal voor klanten die iets anders willen voor het masseren. Indiase relax massage met bijbehorende muziek. De hot stone massage kan je ook krijgen in Hengelo en is voor mensen die echt behoefte daar aan hebben en ook een bepaalde hitte kunnen verdragen. V In Hengelo bieden ze ook voetreflexologie massage en zwangerschapsmassage aan.Vele vormen van massage worden verzorgd in Hengelo.

Wat biedt massage salon in Hengelo nog aan?

In Hengelo kan je naast masseren en direct betalen ook in aanmerking komen voor cadeaubonnen. Heel leuk om geliefden te verrassen of cadeau te maken en dezelfde fijne ervaring te delen die Hengelo te bieden heeft als het gaat om massages. Hengelo heeft veel meer te bieden tijdens de massage en het ervaren en kundig personeel zal ook goed kunnen aanraden welke massage van toepassing kan zijn voor jou op dat moment en welke niet.