Massage praktijk de bron
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig online een medewerkerstevredenheidsonderzoek afnemen

Kom erachter wat jouw medewerkers vinden door hen online een medewerkerstevredenheidsonderzoek te laten invullen. Personeel dat gemotiveerd en enthousiast is werkt beter, sneller en met meer plezier. Solkie uit Leusden voorziet jou van een werknemerstevredenheidsonderzoek waarmee jij kan achterhalen wat je nog kan verbeteren als werkgever.

Het gemak van een medewerkerstevredenheidsonderzoek

De gemiddelde medewerkerstevredenheidsonderzoek van Solkie duurt zo’n vijf minuten. Tijdens het MTO-onderzoek krijgen jouw werknemers een enquête voor zich. Afhankelijk van wat de sector van jouw bedrijf is, worden de gestelde vragen gebaseerd. Door het gebruik van gamificatie maakt dit onderzoeksbureau het invullen van de enquête een stuk aantrekkelijker. Dit komt in het onderzoek naar voren als kleine animaties en filmpjes. Hierdoor blijf je jouw werknemers stimuleren om het onderzoek frequent en daadwerkelijk met beleid in te vullen. Waarom het belangrijk is om een MTO-onderzoek frequent uit te voeren lees je hier: solkie.nl/frequent-meten-van-medewerkerstevredenheid/. Na het ontvangen van alle resultaten kan je gemakkelijk in een overzicht zien waar de knelpunten binnen jouw bedrijf liggen. Natuurlijk wil je de goede punten uitlichten op het moment dat de resultaten bekend worden gemaakt richting het personeel. Echter kan je juist op de manier waarop dit onderzoeksbureau de resultaten bekend maakt een mooie balans maken tussen plus- en minpunten. Dit creëert duidelijkheid en kansen voor verbeteringen, waardoor huidige personeelsleden het gevoel hebben dat ze gehoord worden en het voor werkzoekende ook aantrekkelijker wordt om voor jouw bedrijf te solliciteren.

Vraag een offerte aan

Ben je benieuwd wat Solkie voor jouw bedrijf kan betekenen met een medewerkerstevredenheidsonderzoek? Zij beschikken over een werknemerstevredenheidsonderzoek voor verschillende sectoren. Zo ontvangt je altijd een onderzoek dat bij het bedrijf past. Neem bij vragen vrijblijvend contact met hen op voor meer informatie. Ze staan u graag te woord en helpen je bij het verbeteren van jouw bedrijf. Bekijk tevens hun website voor de contactgegevens.