Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Eigen praktijk starten? Met Edevop regel je eenvoudig je zorg administratie

Ga je een eigen ergotherapiepraktijk starten en ben je nog op zoek naar een softwarepakket om je administratie in bij te houden? Dan kan de patientendossier software van Edevop online uitkomst bieden. Met dit pakket kun je de meest essentiële administratieve taken uitvoeren. Edevop bevat onder meer een handig EPD formulier om de gegevens van je cliënten in bij te houden. Een functionele agenda om al je afspraken in te plannen. Ook kun je al je documenten uploaden in je Edevop omgeving. Declaraties kun je indienen via VECOZO aan zorgverzekeraars. Ook kun je facturen zelf opstellen en verzenden. E-mails kun je veilig versturen via de koppeling met ZorgMail. Daarnaast kun je ook patiënt ervaringen meten via QDNA/Mediquest/Qualiview.

Voordelen van Edevop

Edevop online is een webbased softwarepakket. Wat als voordeel heeft dat je op iedere locatie en op elk moment van de dag bij je cliënten gegevens kunt. Daarnaast is Edevop een veilig softwarepakket en is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Edevop is een gebruiksvriendelijke software waarmee je eenvoudig je administratie in bij kunt houden. Ook betaal je voor Edevop niet teveel. Wat wel zo prettig is als je net een eigen praktijk gaat starten. Al voor € 35,- (excl. BTW) per maand kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van Edevop.

Voor wie?

Edevop online is te gebruiken voor de volgende beroepsgroepen: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en oefentherapie. Voor deze disciplines is er een EPD formulier dat voldoet aan de richtlijn van jouw beroepsgroep.

Ontstaan van Edevop

In opdracht van zorgverzekeraar Agis is Edevop in 1993 opgestart door Fred Giesberg. Destijds was digitaal declareren iets nieuws. Met de software van Edevop konden paramedici digitaal declareren naar zorgverzekeraars. Sinds die tijd wordt Edevop veel door paramedici gebruikt. Edevop is onderdeel van de WinBase Groep die software ontwikkelt voor zorg professionals.