Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

EPDM als dakbedekking? Dat moet u weten!

EPDM als dakbedekking? Dat moet u weten!

Het is heel normaal om EPDM als dakbedekking te gebruiken. Dit materiaal komt namelijk steeds meer voor, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Om u ervan bewust te maken dat EPDM de bescherming van uw dak naar een nieuw niveau kan tillen, hebben wij deze blog voor u geschreven. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om zeker te weten dat u kiest voor EPDM en om te weten wat dit materiaal voor u betekent en kan betekenen. Dus aarzel niet en lees verder!

 

Dit is EPDM dakbedekking

Ethyleen propyleen dieen monomeer, beter bekend als EPDM, is een synthetische vorm van rubber. Na het mengen van deze stoffen worden roet, zwavel en andere stoffen toegevoegd. Deze verbinding wordt vervolgens verhit tot een zeer hoge temperatuur, waardoor deze stoffen een elastisch materiaal worden. Dit materiaal is in de volksmond dus bekend onder de naam EPDM. EPDM werd voor het eerst gebruikt in het Midden-Oosten in de jaren 1950. Aangezien EPDM bestand is tegen hoge temperaturen, is dit de ideale plaats voor dit materiaal om te worden gebruikt. Dit materiaal is zo temperatuurbestendig dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bescherming van uw dak, waar ook ter wereld! Door de hoge temperaturen die dit materiaal kan hebben zullen er geen scheurtjes ontstaan in het dak en zal lekkage dus niet snel voorkomen. 

 

EPDM kopen?

Als u denkt dat een EPDM dak iets voor u is, is het handig om te weten waar u dit product kunt kopen. Daarom willen wij u graag kennis laten maken met EPDM-Tigt. Dit bedrijf heeft ruime ervaring op dit gebied en kan u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over EPDM. Neem zeker eens een kijkje bij de professionals van dit bedrijf. Kortom, epdm dakbedekking kopen? Dat kunt u doen bij EPDM-Tigt!

 

https://www.epdm-tigt.nl/