Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Extensions Human Hair: wat zijn de voordelen?

Als het gaat om extensions human hair, zijn er veel keuzes die er zijn. Je kunt kiezen voor synthetisch of mensenhaar, clip-ins of naai-ins, en een verscheidenheid aan andere opties. Dus wat is de beste keuze voor jou? Hier zullen we de voordelen van human hair extensions bekijken om je te helpen beslissen.

Wat zijn extensions van menselijk haar?

Haarextensies zijn strengen van echt of synthetisch haar die aan je natuurlijke haar kunnen worden bevestigd om lengte, volume of beide toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en lengtes en kunnen worden gedragen voor speciale gelegenheden of als een alledaagse stijl. Er zijn twee hoofdtypen extensions van menselijk haar: Remy en niet-Remy. Remy hair extensions zijn gemaakt van 100% mensenhaar dat is verzameld bij een enkele donor. De nagelriemen zijn intact, wat helpt om een ​​natuurlijkere look en feel te creëren. Non-Remy hair extensions zijn gemaakt van een mix van menselijk en synthetisch haar, of 100% synthetisch haar. De nagelriemen zijn verwijderd, wat kan resulteren in een glanzender, minder natuurlijk uiterlijk. Haarextensies kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, waaronder lijm, tape, clip-ins en stitch-ins. Het is echter belangrijk om een ​​professionele stylist te raadplegen om ervoor te zorgen dat de extensions correct worden geïnstalleerd en uw natuurlijke haar niet beschadigen. Met de juiste zorg kunnen extensions van menselijk haar enkele maanden meegaan.

De voordelen

Human hair extensions hebben een aantal voordelen ten opzichte van synthetische opties. Ten eerste zien ze er natuurlijker uit. Ga je voor een subtiele look, dan zijn human hair extensions een goede keuze. Ze kunnen ook net als je eigen haar worden gestyled, zodat je ze kunt krullen of stijlen zoals je wilt.

Een ander voordeel van human hair extensions is dat ze langer meegaan. Met de juiste zorg kunnen ze enkele maanden meegaan, in sommige gevallen zelfs tot een jaar. Synthetische extensions daarentegen gaan meestal maar een paar weken mee voordat ze moeten worden vervangen.

Human hair extensions zijn ook duurzamer en minder snel in de war dan synthetische opties. Dit betekent dat ze minder snel schade toebrengen aan je eigen haar en dat ze er langer glad en glanzend uit blijven zien.

Over het algemeen bieden extensions van menselijk haar een aantal voordelen ten opzichte van synthetische opties. Als je op zoek bent naar een natuurlijk ogende, duurzame en gemakkelijk te onderhouden optie, dan zijn extensions van echt haar een goede keuze.