Massage praktijk de bron
Image default
Zakelijk

Frisse lucht in je salon, maar dan zonder beestjes

Frisse lucht stimuleert het brein en brengt je tot rust. Wat je niet tot rust brengt zijn de beestjes die in de frisse buitenlucht rondvliegen en zweven. En dan hebben we het nog niet eens over de pollen gehad! Maar wat heeft dit dan te maken met je salon? Nou, best wel veel kunnen wij je zeggen. Het is namelijk belangrijk dat je genoeg ventilatie in je salon hebt. Vooral ’s zomers liggen of zitten er bezwete mensen in de salon. Dit geeft een geur af. Jij ruikt het zelf waarschijnlijk niet meer, want je bent al een beetje geurenblind door alle klanten die je hebt gehad. Wij kunnen je wel vertellen; deze geur is niet heel prettig voor nieuwe bezoekers. Wat kun je eraan doen zodat je wel kan luchten?

Geurkaarsen

Het is de quick fix die altijd succesvol is. Het ruikt lekker, verbloemt een hoop geuren en koop je een goede kaars, dan gaat die ook zeker wel 5 tot 8 uur mee. Het probleem is wel met deze kaarsen dat mensen allergisch ervoor kunnen zijn. Ook is het niet goed voor je als je de hele dag in een geurkaars zit. De wat goedkopere kaarsen geven namelijk schadelijke stoffen af. Hierdoor kun je na langere periode ziek worden. Je kan ervoor kiezen om de wat duurdere kaars te kopen als oplossing. Deze zijn vaak ook stukken duurder! Je bent snel honderden euro’s kwijt aan geurkaarsen. Er zijn betere oplossingen die op termijn ook veel goedkoper zijn.

De beste oplossing

Koop een hor. Een hor past in vrijwel elk kozijn. Zo heb je horren voor dakramen, horren voor deuren en ook voor een draai-kiep raam. Je kan de hor samenstellen met pollengaas. Hierdoor kun je ook de hooikoortspatiënten in je salon een handje helpen. Je hoeft niet persé iemand te laten komen. Je kan dit prima zelf, want je bent een powervrouw! Meet zelf je kozijn op. Dit gaat heel simpel. Steek een stok door je raam en meet van boven naar beneden en van links naar rechts.

Bestel je hor op internet of via de bouwmarkt. Wij raden je aan om wel bij een goede webshop zoals de Horboer te kijken, want bouwmarkt kwaliteit is vaak van plastic en dit vergaat erg snel!

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Jimbob.