Massage praktijk de bron
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet van een heerlijke massage in Hengelo

Wil je even tot rust komen en genieten van een heerlijke massage in Hengelo.  Boek dan een massage bij ons in de salon. Een massage in Hengelo is in de eerste plaats genieten. Genieten van een deskundige masseur die je lichaam laat ontspannen. Naast dat goed is voor jezelf is het ook een massage in Hengelo ook gezond en goed is voor lichaam en geest.

Even helemaal weg

Een massage in Hengelo betekent even helemaal ontspannen en weg. De rustgevende en sfeervolle salon maakt dat je al kunt ontspannen en dat er een rustgevoel ontstaat. Daarnaast krijg je tijdens de S massage in Hengelo de onverdeelde aandacht van de masseur.  Er speelt rustgevende muziek en hangt een heerlijke geur in de ruimte. Dit alles zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen tijdens de massage in Hengelo. Naast dat het voor jezelf goed is, krijgt ook je lichaam de kans om zich te ontspannen. Tijdens de massage in Hengelo krijgt je lichaam de gelegenheid te herstellen. Ook wordt door een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze stoffen verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. En, doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn, voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Niet alleen jij maar ook je lichaam verlaat met een geluksgevoel de salon.

Een bijzondere massage in Hengelo

Deze massage in Hengelo is een uit Japan afkomstige manuele therapie die wordt uitgevoerd op een futon en bestaat uit het toepassen van druk met duimen, vingers en handpalmen op specifieke punten op het lichaam. Traditioneel heten deze punten tsubo’s die zijn te beschouwen als spanningspunten die corresponderen met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en endocriene klieren. Druktoepassing op deze punten stimuleert niet alleen de huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert eveneens het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie. Een massage in Hengelo is dus in meerder opzichten een goede massage voor uw lichaam.