Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Goede zorg voor uw voeten door de podoloog in Bergen op Zoom

Zorgdragen voor uw voeten is uiterst belangrijk. Uw voeten dragen u waarheen u maar wilt. Maar soms kost ze dat te veel moeite en krijgt u pijn aan uw voeten. De podoloog in de regio Bergen op Zoom kan er dan voor zorgen dat dit probleem weer wordt opgelost. Vaak maakt het al een groot verschil als u beter schoeisel gaat dragen. Goede schoenen zijn vooral belangrijk als u voor uw werk veel moet lopen of staan. Schoenen die goed ondersteunen, zorgen ervoor dat u minder snel last krijgt van uw voeten en daardoor van uw rug en schouders. Kortom: de podoloog kan voorkomen dat u in de ziektewet belandt of bij de fysiotherapeut terechtkomt.

Advies over uw voeten

Veel mensen weten maar weinig over hun voeten. De podoloog in Lepelstraat, regio Bergen op Zoom, kan u er alles over vertellen. En dat niet alleen, deze specialist kan u ook tips geven om beter voor uw voeten te zorgen. Want veel mensen verwaarlozen hun voeten, totdat ze er last van krijgen en zich afvragen hoe dat nu toch kan. De huisarts kan soms hulp bieden, maar als zijn of haar kennis tekortschiet dan is een bezoek aan de podoloog de meest voor de hand liggende stap. Als u aanvullend verzekerd bent voor ziektekosten, wordt een consult soms vergoed. U kunt hierover meer informatie vragen bij uw zorgverzekeraar. Ook aangepaste schoenen worden soms (gedeeltelijk) vergoed.

Ervaren podologen staan voor u klaar

Als u een afspraak maakt bij Loop en Voetmedisch Adviescentrum ‘t Patronaat in Lepelstraat, wordt u geholpen door een ervaren podoloog. U kunt ervan verzekerd zijn dat er goed naar uw klachten wordt geluisterd. Samen met u wordt bekeken welke therapie de beste oplossing kan bieden. U vindt meer informatie over de diensten van deze podoloog in Bergen op Zoom op de website. Hier staan ook de contactgegevens voor het maken van een afspraak.