Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Heb je meer creativiteit nodig? Let dan goed op!

Het kan zijn dat er een bepaalde hoeveelheid creativiteit vereist is voor jouw school, hobby of werk. Niets is dan vervelender dan je zelf erop betrappen dat die creativiteit momenteel ver te zoeken is. Dit kan een flink aantal oorzaken hebben, maar wij vinden het belangrijker om naar een oplossing te zoeken. Wij gaan je daarom in dit artikel ook een aantal tips en adviezen geven die jij moet hanteren. Op die manier kan het niet missen dat jij binnenkort weer zo creatief bent als je altijd al was of zelfs nog creatiever wordt!

Laat de structuur even los…

Onze belangrijkste tip is om de boel even los te laten. Laat de structuur even gaan en rommel simpelweg wat aan. Het aanrommelen zorgt er namelijk voor dat jouw geest in een wat ontspanner sfeer komt. 

Als jij vaak tegen jezelf zegt dat je helemaal niet aan het werk bent, maar gewoon maar wat aan het doen bent, ga je merken dat het creatieve denken steeds meer gaat ontstaan.

Geen dipjes…

Dat klopt: dipjes kunnen we even niet gebruiken. Als jij creatief wilt zijn en wilt denken, is het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Dat vrolijke gevoel kun je op een paar manieren krijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan het maken van een lijst om jouw successen te tonen. Op het moment dat jij een dip voelt aankomen, kijk je hier gewoon even naar en zie je wat je allemaal wel niet hebt bereikt in de afgelopen tijd!

Supplementen

Tot slot bestaat er de mogelijkheid om een aantal supplementen te gebruiken om jouw creatieve geest te laten ontstaan of te laten verbeteren. Als je eens een kijkje neemt op de website van Dutch Microdosing, zie je dat hier een aantal zaken te koop is die jou een stuk creatiever maken!

https://dutchmicrodosing.de/