Massage praktijk de bron
Image default
Sport

Heerlijk boksen in Amersfoort en omgeving

Wil je heerlijk boksen in Amersfoort? Even heerlijk je energie kwijt raken tijdens een effectieve boks sessie. Ik was al een tijdje op zoek naar een gym waar ik wekelijks mijn energie kwijt raak. Ik werk op kantoor, waardoor ik veel energie over houd. Daardoor kan ik ’s nachts lastig slapen.

Het duurt een uur voordat ik in slaap val. Als ik eenmaal slaap word ik toch zeker wel een paar keer per nacht wakker. Irritant. Dankzij de mogelijkheden van Movement Club 033 slaap ik weer als een roosje.

Alles onder één dak voor jouw gezondheid

Mentale boost en een paar kilo’s kwijt

Dankzij boksen in Amersfoort bij Movement Club 033 heb ik een enorme mentale boost gekregen. En wat ook fijn is? Ik ben er zelfs een beetje van afgevallen in Amersfoort. Dat was niet de insteek, maar tegen een paar kilo’s minder zeg ik natuurlijk geen nee.

Ik dacht voordat ik met boksen begon dat het echt iets is voor de jonge garde. Maar niets bleek minder waar. Het is geschikt voor jong en oud, doordat je op ieder niveau kunt instappen. Zowel als gevorderde als als groentje.

Even lekker los gaan

Ik heb boksen in Amersfoort ervaren als een uurtje waarin ik even lekker los kan gaan. Sommige mensen doen het voor hun techniek, of voor hun conditie. Ik doe het meer zodat ik mijn overtollige energie kwijt kan.

Ik deed eerder altijd zwaar fysiek werk, maar nu ik op kantoor werk is het toch een beetje wennen. Iedere bokstrainer is aardig en heeft duidelijk veel ervaring met het geven van bokstraining.

Ook voor personal training

Ik heb besloten om boksen te combineren met personal training in Amersfoort. Doordat ik wat afviel door het boksen, wist ik weer hoe fijn het was om lekker in mijn vel te zitten. Om deze reden heb ik besloten om ook voor personal training te gaan. Daardoor zou ik nog een paar kilo afvallen. En dat wilde ik graag.

Juist nu ik zo goed in mijn vel zit wil ik tot het uiterste gaan. Het maximale er uit halen. Dát is wat ik wil. Daar draait personal training van Movement Club 033 aan bij.

Ik heb het maximale er uit gehaald. Nu is het jouw beurt!

Is een bootcamp meer iets voor jou?

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik ben in een paar maanden 8 kilo kwijt geraakt én een hoop overtollige energie. Wil jij liever meedoen aan een bootcamp in Amersfoort? Of één van de andere mogelijkheden? Dan raad ik ten zeerste aan om je aan te melden bij Movement Club 033.

De specialisten helpen je graag bij het bereiken van jouw persoonlijke doel. En daar doen ze alles aan!

https://www.movementamersfoort.nl/