Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Help ik heb stress en ik ben zwanger!

ben je in verwachting van een kleintje? En vind je dat allemaal heel spannend en je weet niet zo goed hoe je alles moet hebben? Er moet natuurlijk heel veel geregeld worden voordat de kleine komt, en je wilt ook dat alles geregeld is voordat je kleintje komt. I got you, In deze blog 4 tips voor het voorbereiden van de bevalling en de periode daarna.

 

Waarom alles goed voorbereiden voor de bevalling?

Je wilt je kleintje natuurlijk het beste van de wereld geven! Dus zorg ervoor dat je dingen die nodig zijn voor je kleintje voor elkaar hebt. Als de bevalling steeds dichterbij komt, komt alles dan echt dichtbij! je wilt wel ontspannen je bevalling in, zorg ervoor dat je je niet zorgen hoeft te maken over andere dingen naast de bevalling. Je kleintje kan tijdens de bevalling maar ook na de bevalling stress aanvoelen. Dat is dus niet goed voor je baby!

 

zwangerschapscursus

Wat kan helpen om meer controle te krijgen en minder stress te krijgen over deze periode is een zwangerschapscursus volgen. Dit zijn gespecialiseerde coaches die jou helpen om je goed voor te bereiden op de bevalling maar ook in de periode na de bevalling. Ze helpen jou met: goed voorbereid te zijn en geen angst te hebben voor de geboorte van je kleintje, vlotter en soepeler kunnen bevallen, een team vormen samen met je partner zowel in de voorbereiding en de bevalling en een liefdevolle en rustgevende start voor jouw kleintje. Je hebt zwangerschapscursussen door het hele land, zoals een zwangerschapscursus Groningen of zwangerschapscursus in Breda.

 

Relax, en verwen je zelf

Natuurlijk moet er wel veel geregeld geworden en geeft dat soms wat stress. Maar de tijd nemen, relaxen en jezelf verwennen mag ook! Ga lekker een dagje naar de sauna of boek een lekkere massage voor jezelf of met je partner.