Massage praktijk de bron
Image default
Woning en Tuin

Het formaat van je binnendeuren is belangrijk tijdens je aankoop

Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van een interieur. Binnendeuren sluiten de kamers van elkaar af en brengen sfeer naar de inrichting. Binnendeuren zijn er in allerlei maten, soorten, kleuren en materialen. De maat van de binnendeur is goed om te weten voor je een binnendeur gaat kopen.

Zo meet je de plek van de binnendeuren op

Het is belangrijk om het formaat van de plek voor de binnendeuren te weten. Zo weet je ook welke maat binnendeuren hier passen. Het formaat weten is dus erg belangrijk als je een nieuwe binnendeur gaat uitzoeken. Door de plek op te meten, weet je welke maat en soort deur er past. Dan kom je dus thuis met de juiste maat deur en niet een te grote of kleine deur. Dat is zonde van je tijd, geld en energie.

Het opmeten voor een opdekdeur

Als je graag een opdekdeur wilt, dan is het belangrijk dat je deze op de juiste manier meet. Als er al een deur in het kozijn zit kun je deze meten. Het is dan belangrijk dat je bij het meten van de breedte de opdekrand niet meet. Bij het meten van de hoogte moet je dan de opdekrand weer wel meten.

Het opmeten voor een stompe deur

Bij een stompe deur is het makkelijker. Wil je een stompe binnendeur? Meet dan gewoon de lengte en breedte van de oude binnendeur. Deze maten heb je ook nodig voor een stompe binnendeur.

https://www.deurenshop.com