Massage praktijk de bron
Image default
Electronica en Computers

Hoe organiseer je de perfecte rondleiding in een fabriek?

Een rondleiding door de fabriek, het bedrijfsterrein of de productiehal is een leuke manier om mensen een inzicht te geven in de dagelijkse gang van zaken in een bedrijf. Maar een probleem waar veel rondleidingen mee te maken hebben is onbegrijpelijkheid. Er is veel productiviteit tijdens een tour, en een gids is daarom niet altijd even goed te verstaan. De oplossing, een rondleidingsysteem. Draadloze headsets fabriek waarmee u bezoekers van de fabriek, een duidelijke en begrijpelijke rondleiding kunt geven. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om een rondleiding door de fabriek te geven, we lichten ze één voor één toe.

Rondleiding systeem

Om een rondleiding door de fabriek te geven kunnen de AXIWI fabrieksrondleiding headsets gebruikt worden. Deze headsets bestaan uit een ontvanger, waaraan een paar oordopjes zijn bevestigd. Alle toehoorders zijn uitgerust met deze headset, die het signaal ontvangt van de microfoonzender waarop wordt afgestemd. De headset is licht van gewicht en zal daarom niet als storend worden ervaren. Hij wordt door middel van een automatische schakelaar in- en uitgeschakeld. Op deze manier wordt een optimale batterijcapaciteit gegarandeerd.

Het gebruik van deze headset is aan te bevelen op lawaaierige locaties, zoals fabriekshallen, omdat de microfoon altijd dicht bij de mond is, zodat er weinig kans is op storend geluid dat tussen de mond en de microfoon “doorkomt”. Een ander groot voordeel is dat de spreker op deze manier zijn of haar handen vrij heeft.