Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

ICT in de zorg

Ik ben al jarenlang werkzaam bij een huisartsenpraktijk. Tegenwoordig is ICT niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Waar je ook kijkt, waar je ook bent. ICT speelt overal een grote rol. Dus ook in de zorg. Dankzij de ICT in de zorg van Cobbler hebben wij een veilige en stabiele werkomgeving op de werkvloer.

Vandaag vertel ik je meer over hoe dit precies werkt. En over de voordelen, natuurlijk.

Speciale diensten en software ontwikkeld

Dit bedrijf heeft speciale software ontwikkeld. Voor huisartsenpraktijken zoals die waar ik werk, maar ook voor apotheken. Dit betekent in de praktijk dat deze zorginstellingen mee gaan met de technologie. Hier heeft de consument baat bij. Onze huisartsenpraktijk is online bereikbaar.

Daarnaast ontstaan er digitale mogelijkheden en gaan we mee met innovaties. Dit terwijl de service hoog blijft en zelfs nog groeit.

GBZ pakketten

Het is het doel van Cobbler ICT om huisartsen en apotheken hun werk middels de juiste verbindingen goed te laten doen. Daarom hebben de medewerkers van dit bedrijf verschillende GBZ pakketten ontwikkeld. Deze afkorting staat voor ‘Goed Beheerd Zorgsysteem’. Deze systemen volden aan de eisen van het Landelijk Schakelpunt en worden door veel organisaties als positief ervaren.

Zo makkelijk mogelijk

Het is het doel van Cobbler ICT om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo nemen ze het liefst alle ICT vraagstukken van iedere zorginstelling over. Ook van die van jou! Zodoende kan iedereen zich volledig focussen op de zorg en hoeft niemand zich nog druk te maken om de ICT. Op deze manier probeert dit bedrijf de gezondheid van de mens nog beter te maken.

Niet alleen met zorg

Dat doet dit bedrijf niet alleen met zorg. Dat is namelijk niet hun expertise. Dat is onze expertise. Cobbler ICT doet dit aan de hand van innovaties, technologie en digitale ICT oplossingen. Zodoende maken ze het voor ons zo makkelijk mogelijk om ons werk te doen. Dit bedrijf geeft ons een totaal overzicht van onze hardware en software.

Hierbij kun je denken aan IP gerelateerde apparaten. Hierdoor kan er bij eventuele noodgevallen snel ingegrepen worden.

Zo dankbaar

We zijn de medewerkers van dit fantastische bedrijf zo dankbaar. Dankzij het werk dat zij leveren kunnen we ons compleet focussen op de patiënt.

We hoeven ons helemaal niet bezig te houden met het systeem, dat doet Cobbler allemaal voor ons. Van het installeren van de computer en de juiste infrastructuur en het beheer en de beveiliging. Ontzettend bedankt!

https://www.cobbler.nl/