Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Is uw kunstgebit stuk? Laat hem repareren!

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en een kunstgebit kan best wel tegen een stootje, maar is helaas niet onbreekbaar. Zo kan uw kunstgebit bijvoorbeeld uit uw handen glippen bij het uitdoen en net verkeerd op de rand van de wastafel terechtkomen. In zo’n geval kunt u er natuurlijk voor kiezen om meteen een nieuw kunstgebit aan te laten meten, maar wanneer het om slechts één of enkele afgebroken tanden gaat, dan kunt u uw kunstgebit ook laten repareren. In veel gevallen hoeft u namelijk helemaal geen nieuw kunstgebit aan te schaffen en is repareren de beste keuze. Een kunstgebit reparatie kent enkele voordelen. Hieronder leest u er meer over.

 

De voordelen van kunstgebit reparatie

 

Het laten repareren van uw kunstgebit wordt ook wel kunstgebit reparatie genoemd en kunt u onder meer laten uitvoeren door Bodent. Zij zijn helemaal gespecialiseerd op het gebied van kunstgebitten, van het professioneel aanmeten ervan tot het uitvoeren van de nodige reparaties. Het eerste voordeel wanneer u besluit om uw kunstgebit te laten repareren is het gegeven dat repareren over het algemeen stukken voordeliger is dan een nieuw kunstgebit laten aanmeten. Ook hoeft een reparatie helemaal niet zo lang te duren. In de meeste gevallen kan de reparatie binnen een half uur worden uitgevoerd, waardoor u uw kunstgebit al snel weer kunt gebruiken. Omdat de reparatie gewoon bij u thuis kan worden uitgevoerd, hoeft u niet speciaal daarvoor naar de specialist toe te komen.

 

Tot wel 90 procent van de kosten vergoed

 

Heeft u een volledig kunstgebit dat gerepareerd moet worden? Dan kunt u erop rekenen dat 90 procent van de totale kosten die u hiervoor moet maken vanuit uw basisverzekering wordt vergoed. Het maakt hierbij niet uit of het om een kleine of grote reparatie gaat. 90 procent van de kosten wordt vanuit uw basisverzekering vergoed en de overige tien procent zult u zelf moeten betalen. Anders ligt het echter bij een gedeeltelijke prothese. Hiervan wordt een reparatie niet door de basisverzekering vergoed. U zult dan een aanvullende verzekering moeten hebben die deze kosten wel dekt.

 

https://bodentkunstgebit.nl/