Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Japanse technieken bij de shiatsu in Apeldoorn

Met de shiatsu in Apeldoorn wordt je lichaam weer helemaal in balans gebracht met je mentale gestel en worden de banen aan energie in het lichaam weer helemaal goed in staat gebracht om het natuurlijke proces voort te zetten. Je kunt door middel van de behandeling van de shiatsu in Apeldoorn weer helemaal van je ongemakaken afkomen en deze van oorsprong massage vorm uit Japan wordt veel gebruik waarmee je een massagetechniek zal gaan toepassen. De massagetechniek van de shiatsu in Apeldoorn is vooral gericht op het gebruik van de duim en de handpalm, wat volgende de Japanse geneeskunde een positief effect heeft op de energiestromen in je lichaam. 

Energiestromen laten werken

De massagetechnieken van de shiatsu in Apeldoorn gaan verder dan alleen maar een massage met de duim en de handpalm, maar er wordt gebruik gemaakt van de energiestromen die zich door het gehele lichaam bevinden. Er is uit diverse onderzoeken gebleken dat het stimuleren van die stromen een positief effect heeft op het gestel in het lichaam en het verbeteren van ongemakken die je fysiek, maar ook mentaal kunt ervaren. Door middel van de shiatsu in Apeldoorn kan je namelijk blokkades uit deze stromen doen verwijderen. 

Bestaande klachten of preventief

De shiatsu in Apeldoorn is bedoeld voor mensen die last hebben van bestaande klachten in het lichaam, maar ook voor mensen die dit als een preventieve behandeling willen zien. Door de behandeling van de shiatsu in Apeldoorn preventief te doen, worden de stromen van energie in beweging gebracht, waardoor deze geen blokkades kan aantrekken. De behandelingen van de shiatsu in Apeldoorn zijn geheel pijnloos en vooral gericht op het verlichten van de pijn en het verhelpen van spanning in het lichaam. Je komt namelijk helemaal tot rust wanneer je een behandeling hebt gehad bij de shiatsu in Apeldoorn.