Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Koffiemachine huren

Wil je een koffiemachine huren? Dan heb je vast een boel vragen. Want een koffiemachine huur je niet iedere dag. In dit artikel bespreken we de meest gestelde vragen. Hierdoor kom je goed beslagen ten ijs wanneer je een offerte gaat aanvragen.

Waarom een koffiemachine huren?

Maar de eerste vraag waar je antwoord op dient te geven is, waarom wil je eigenlijk een koffiemachine huren? Je kunt er toch ook gewoon een kopen? Een koffie automaat kopen kan altijd, alleen is in veel gevallen niet de meest gewenste optie. Je moet immers direct een groot bedrag neertellen. En wanneer je koopt, dan zit je ook wel echt aan de machine vast. Mocht er toch iets onverhoopt veranderen in je situatie, dan kun je niet snel schakelen. Denk bijvoorbeeld aan alle leegstaande kantoren tijdens de Corona crisis. Door een machine te huren kun je maandelijks opzeggen. Hierdoor betaal je dus alleen voor de koffiemachine wanneer je hem nodig hebt. En omdat je maar een laag maand bedrag betaald, kan je een luxere machine pakken dan je wellicht zou kopen. Bijkomend voordeel is dat je liquiditeit op de bank houdt om andere investeringen mee te doen.

Waar op letten bij een koffiemachine huren?

Welke zet type kies je?

Er zijn verschillende zettypes. Wil je bijvoorbeeld werken met koffiecups? Of ga je voor verse bonen? Een andere mogelijkheid is instant koffie. Ieder type heeft voor- en nadelen. Zo is koffie gemaakt met verse bonen het beste, maar is instant koffie weer heel snel. Bepaal dus eerst wat voor jou belangrijk is en kies je type machine.

Welke koffiemachine huren?

Wanneer je weet welke zet type je wil kan je op zoek naar een mooie koffiemachine. Er zijn verschillende merken en verschillende modellen. Omdat de keuze zo enorm is, is het belangrijk om je goed te laten adviseren. De adviseurs van Bar Company Koffiemachines helpen je vrijblijvend. Je kunt een adviseur spreken door te bellen naar: 088 2035100.

Welke prijs mag de koffiemachine hebben?

En dan dien je na te denken over de prijs van een koffiemachine. Koffie automaten variëren namelijk flink in prijs. Van €500,- voor een huis, tuin en keuken machine, tot € 15.000 voor een professionele volautomaat. Wanneer je een koffiemachine gaat huren, dan worden de aanschafprijzen vaak doorgerekend in de verhuur prijzen. Voor een machine van €15.000 betaal je zo’n €250 per dag! Meer informatie over het huren van een koffiemachine? Google dan even op ‘Bar Company Koffiemachines’!

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/