Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Kom langs bij het beste schoonheidsinstituut voor een gezichtsbehandeling

De beste gezichtsbehandeling is voor iedereen en voor ieder huidprobleem verschillend. Voor veel huidproblemen zijn er meerdere oplossingen. Het is erg vervelend als u letterlijk en figuurlijk niet meer goed in uw vel zit door een huidprobleem. Veel mensen met een vetter huidtype hebben last van grove poriën. Bij Huidinstituut Callista weten de huidspecialistes precies welke gezichtsbehandeling het beste bij u past. Thuisproducten werken vaak minder grondig dan producten in het huidinstituut. De huidspecialist weet wat de beste gezichtsbehandeling voor u is om grove poriën te verminderen.

Maak uw gezicht schoon met een cosmetische peeling

De eerste en een van de beste gezichtsbehandelingen tegen grove poriën is een peeling. Een cosmetische peeling zorgt ervoor zorgt dat de talg- en zweetkliertjes schoon worden gemaakt van vuil. Na de gezichtsbehandeling gaat uw gezicht geleidelijk vervellen en na 7 tot 10 dagen zal het resultaat zichtbaar zijn. De peeling maakt gebruik van het natuurlijke immuunsysteem van uw gelaat. Vuil is de oorzaak van het vergroten van poriën. Dit komt vooral voor op de neus, maar ook op de wangen en op uw voorhoofd. Door de cosmetische peeling maakt de huid nieuwe huidcellen aan en zullen de poriën niet meer zichtbaar zijn.

Versnel het natuurlijke herstel van het gezicht

Een andere gezichtsbehandeling tegen grove poriën is microneedling. Met microneedling maken kleine naaldjes kleine gaatjes in uw huid die onzichtbaar zijn met het blote oog. Ook deze gezichtsbehandeling maakt gebruik van het natuurlijke herstelproces van de huid. De behandeling maakt gebruik van de dermapen. De dermapen is een handzaam apparaat waarmee de huidtherapeut over uw huid beweegt. Door een veer bewegen de naaldjes snel op en neer. Naast het verminderen van poriën zorgt het natuurlijke herstelproces voor het verminderen van littekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes. Het is de beste gezichtsbehandeling voor een gave en gezonde gezichtshuid.

https://instituutcallista.nl/