Massage praktijk de bron
Image default
Sport

Kom sporten bij dé sportschool in Nijmegen!

The Kettlebell Club is dé sportschool in Nijmegen en Lent. Sinds 2014 is The Kettlebell Club een hooggespecialiseerde fitness in Nijmegen waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

De Kettlebell Club is uitgegroeid tot een fitnessclub met meer dan 1000 leden, die begeleid worden door meer dan tien gespecialiseerde instructeurs.

Bij The Kettlebell Club is er een gevarieerd aanbod aan kleinschalige trainingen waardoor persoonlijke aandacht geborgd wordt. De lessen die gegeven worden zijn altijd onder begeleiding van gekwalificeerde sportinstructeurs. Je sport in een toffe, moderne sportschool, zowel in Nijmegen als in Lent. Tevens beschikken beide sportscholen ook buitenlocaties, dus met lekker weer sport je gewoon buiten!

Wat kan deze sportschool in Nijmegen jou bieden?

The Kettlebell Club biedt veel verschillende dingen. Zo bieden ze kleinschalige trainingen met gespecialiseerde instructeurs.

Er is een groot aanbod aan verschillende lessen zoals barbell training, bokszak training en bootcamp training. Tevens bieden ze ook personal training aan. Als je dus liever een-op-een sport dan kan dat ook!

Daarnaast biedt The Kettlebell Club je een gepersonaliseerd rooster aan. Hierdoor heb je voor jou de beste oefeningen in een handig rooster staan zodat je sport op jou eigen niveau.

Ook krijg je van The Kettlebell Club een gepersonaliseerde clubpas, hiermee krijg je kortingen bij verschillende zaken en online platforms uit en in Nijmegen.

Waarom sporten?

Sporten is gezond voor je. Zowel voor je fysieke als je mentale toestand. Als je dagelijks sport dan is je concentratievermogen beter en versterk je je geheugen. Ook zorg sproten voor bescherming tegen geestelijk verval.

Daarnaast is sporten natuurlijk ook nog eens leuk! Zeker in een mooie moderne sportschool waarbij je in teamverband kunt sporten voor extra motivatie. Neem contact op met The Kettlebell Club en ontdek de voordelen van het sporten bij dé sportschool in Nijmegen.