Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Laat IPL uitvoeren door een expert in Veldhoven

IPL staat voor Intense Pulsed Light; een behandeling waarbij lichtpulsen op de huid worden toegepast. Als jij de ongewenste haartjes op je benen of elders op je lichaam helemaal zat bent, dan is het een goed idee om deze voor eens en altijd weg te laten halen. Dat kan dankzij IPL in Veldhoven bij SkinLab Eindhoven. Dit bedrijf is gespecialiseerd op lichaamsbehandelingen, waaronder laserontharing. Met deze behandeling ben je namelijk snel van de haartjes af en hoef je niet elke keer weer extra lang onder de douche te staan om te scheren of hoef je niet meer die pijnlijke waxbehandelingen uit te voeren. Is dat niet handig?

Het verschil tussen IPL en laserstralen

Bij SkinLab Eindhoven kun je terecht voor zowel IPL als laserstralen. Maar wat is precies het verschil? Als je kiest voor IPL in Veldhoven, houdt dat in dat je met meerdere kleuren licht gelaserd wordt. Tevens is deze behandeling minder pijnlijk, omdat de laser aan de oppervlakte van de huid blijft en bij laserstralen gaat deze veel dieper in je huid. Echter is de IPL in Veldhoven niet geschikt voor donkere huidtypen en kan deze niet diepe problemen tegengaan. Als je dat hebt, kies je automatisch voor laserstralen. Het grootste voordeel aan IPL is wel dat het dient voor grote oppervlakken en het is dus ook sneller gedaan. Laserstralen wordt op relatief kleine huidoppervlakken uitgevoerd. Alle ongemakken van haartjes zijn verleden tijd met IPL in Veldhoven bij SkinLab Eindhoven.

Plan nu een afspraak in

Wil jij ook graag af zijn van die haartjes en zie je een IPL behandeling in Veldhoven wel zitten? Dan schrijf je je eenvoudig in via de website van SkinLab Eindhoven en plant een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt er naar jouw huid gekeken en naar de mogelijkheden. Vervolgens gaat de expert aan de slag met de eerste behandeling. Vaak zijn er nog een paar herhalingen nodig om het probleem volledig tegen te gaan.

https://skinlab-eindhoven.nl/