Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Maak je servies uniek met bedrukking

Een kantine, restaurant of andere horeca-gelegenheid is niet compleet zonder servies. Vaak staan er kasten en vitrines vol servies waarmee gasten dagelijks de lekkerste drankjes en hapjes geserveerd krijgen. Het is dus enorm belangrijk om met hoogwaardig servies voor de dag te komen. En wil je écht goed voor de dag komen, dan is servies met bedrukking onmisbaar. 

 

Unieke uitstraling met bedrukt servies 

Je wilt natuurlijk met plezier en trots elke dag je kopjes, borden en schalen tentoonstellen. Met bedrukt servies gaat dat zeker lukken. Je kunt daarmee je bedrijf stijlvol op de kaart kunt zetten. En dat niet alleen, servies bedrukken is ook een perfecte manier om eenheid te creëren in je uitstraling. Want zeg nu zelf, alles met hetzelfde logo of opdruk, daar word je toch blij van? Dat geldt vast ook voor je gasten en klanten, want die laat je daarmee zien dat je alles piekfijn op orde hebt.  

 

Gratis reclame voor je bedrijf  

En daar teken je voor, toch? Overal waar je bedrukt servies neergezet wordt, komt jouw logo of tekst in beeld bij mensen die in de buurt zijn. En op een dag kunnen dat er zomaar best veel zijn. Daarmee kun je je naamsbekendheid vergroten en zet je je bedrijf op een subtiele en gemakkelijke manier in de spotlights. Twee vliegen in één klap dus: mooi servies én gratis reclame.  

 

Kopjes, borden en kommen bedrukken 

Veruit de meest gebruikte items uit de serviescollectie zijn koffiekopjes en borden. Koffiekopjes zijn er in allerlei soorten en maten, van cappuccinokop tot espressokopje. Ook voor borden geldt dat ze verkrijgbaar zijn in diverse formaten en vormen. Het mooie is dat je al deze verschillende items kunt laten bedrukken. Let wel op dat je kiest voor een krasvaste en afwasbestendige bedrukking, want dan heb je er het langst profijt van. Een bedrijf dat je daarmee kan helpen is Riké Group. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het bedrukken van hoogwaardig kwaliteit servies. Altijd wordt gezocht naar een oplossing die bij jou en je bedrijf past.

 

https://www.rikegroup.com/