Massage praktijk de bron
Image default
Hobby en vrije tijd

Manieren om je best te doen in je relaties

Het beste in een relatie

We streven er vaak naar om een gezonde en bevredigende relaties te creëren. Maar soms lukt dat soms niet – net zo onbevredigend als horoscoop Weegschaal – hoe vaak en hoeveel we het ook proberen. Wanneer dit gebeurt, zijn hier 4 dingen die we kunnen doen om onszelf tot onze relaties te brengen, en op zijn beurt de positieve verandering teweeg zal brengen die we zoeken.

Maak kennis

Om je beste zelf in je persoonlijke relaties – met of geen horoscoop Schorpioen –  te zijn, moet je je bewustzijn van jezelf ontwikkelen. Wat waardeer je? Waar droom je van? Wat zijn je sterke kanten? Waar zijn de vaardigheden die je wilt verbeteren? Wanneer we ons dit soort vragen stellen, vergroten we ons bewustzijn van onszelf en kunnen we dat bewustzijn gebruiken om relaties te creëren die gunstig zijn voor alle betrokkenen. Soms komen onze persoonlijke relaties in een moeilijke situatie. Wanneer dit gebeurt, zal je bewustzijn je een idee geven van hoe je een bijdrage kunt leveren aan de problemen die zich voordoen en of die relatie moet worden gehandhaafd.

Hou van jezelf

Leren om van jezelf te houden is zo’n belangrijke stap naar het creëren van gezonde relaties met de sterrenbeelden.Het is cliché maar waar – om echt van iemand anders te houden, moet je eerst van jezelf houden. Dit komt omdat we iemand niet beter kunnen behandelen dan dat we onszelf behandelen. Onze grenzen in het liefhebben van anderen komt van ons vermogen om van onszelf te houden. In de loop van onze relaties komen deze limieten onvermijdelijk aan het licht. We kunnen onze bekwaamheden compenseren door meer aan anderen te geven dan we hebben gekregen – of hebben toegestaan -. Toch kan dit ons in moeilijkheden brengen. Als we niet van onszelf houden, zijn we waarschijnlijk op zoek naar iemand anders om ons dat gevoel van liefde te geven. Dit kan het startpunt zijn voor veel problemen zoals doorzettingsvermogen, angst voor verlating en angst voor intimidatie. Om echt van onszelf te houden, moeten we de unieke waarde en intrinsieke schoonheid zien van wie we zijn zonder extern opgelegde definities. Om dit te beginnen, neem de tijd om jezelf alles te vertellen wat je leuk vindt aan jezelf. En doe het vaak.

Wis je geschiedenis

Een deel van het verschijnen als ons beste zelf is om zoveel mogelijk in het huidige moment te zijn. Dit betekent dat onze eerdere ervaringen moeten worden achtergelaten waar ze thuishoren – in het verleden. Om dit te doen, ondergaan mensen typisch een proces waarbij ze het verleden onthouden, begrijpen hoe het hen heeft beïnvloed en zich er vervolgens van hebben losgemaakt. Er zijn een aantal verschillende hulpmiddelen die mensen kunnen gebruiken om zich te ontdoen van aspecten van hun verleden die hen niet langer dienen. Er is bijvoorbeeld EFT, Access Consciousness, energy work, Core Energetics en de lijst gaat maar door. Als je op zoek bent naar een andere basislijn voor jezelf, is het handig om een methode te vinden die je kunt gebruiken om je nieuwe manier van zijn continu te versterken. Om je geschiedenis te wissen, probeer een paar methoden waarvan je voelt dat ze goed bij elkaar passen. Houd dan een open geest open, terwijl u ziet of ze effectief voor u zijn. Het duurt een tijdje om je verleden te zuiveren van je cadeau, dus geef dit proces enige tijd. Terwijl je dit doet, zal je gewaarzijn toenemen en kunnen er oude gevoelens naar boven komen. In een relatie is het soms handig om de ander te laten weten wanneer iets uit je verleden is geactiveerd en te communiceren wat je nodig hebt wanneer dit gebeurt.

Koester je relatie

Niets maakt een relatie sterker dan integriteit. Het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven, is je bijdragen aan je relaties kennen en bezitten – zowel in positieve als in negatieve zin. Wanneer dingen moeilijk worden in een relatie, zoek dan naar de manieren waarop je hebt bijgedragen aan het probleem. Stel jezelf gewoon de vraag: “Is er iets dat ik beter of anders had gedaan als ik volledig intact was gebleven?” Als het antwoord ja is, doe dan je best om recht te doen aan wat je weet dat je beter had kunnen doen.

Wanneer we onduidelijk zijn over hoe onze eigen problemen onze relaties beïnvloeden, zullen we waarschijnlijk onbedoelde schade aanrichten. Wanneer we ons niet bewust zijn van onze onopgeloste gevoelens over ons verleden, zullen we eerder anderen beschuldigen, schamen en veroordelen wanneer die onopgeloste gevoelens worden geactiveerd. Alleen wanneer we ons bewust zijn van onze bijdragen aan de staat van onze relaties en in staat zijn om in onze integriteit te blijven, kunnen we omgevingen creëren waarin onze relaties kunnen gedijen.

Bron:
Zodiac Horoscoop