Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Natuurlijke haarverzorgingsproducten bij Ecohaircare

Natuurlijke haarverzorgingsproducten komen in vele soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan haarlak, styling crème, haarspoeling, shampoo of een serum. Bij Ecohaircare vindt u een uitgebreide collectie aan producten waar geen chemicaliën inzitten. Alle producten zijn ecologisch verantwoord. Dit betekent dat er alleen plantaardige ingrediënten, ex foliërende fruitzuren en antioxidanten inzitten. Al na een aantal dagen zal u al verschil merken en zal uw hoofdhuid helemaal gehydrateerd zijn. Elk merk heeft zo zijn eigenschappen, kijk daarom in het assortiment om uw ideale natuurlijke haarverzorgingsproducten te vinden.

Haarproducten zonder SLS, parabenen, siliconen of parfum

Het grootste voordeel van de producten in het assortiment van Ecohaircare is dat natuurlijke haarproducten kunnen worden afgebroken door de natuur. U bent daarom geen last voor het milieu en krijgt er daarbij ook nog eens een beter verzorgde hoofdhuid en haren voor terug. Haarproducten zonder SLS, parabenen, siliconen of parfum zijn namelijk beter voor uw hoofdhuid en zullen uw haren beter verzorgen. De rijke oliën, vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren in deze natuurlijke haarproducten gaan de droogheid van uw hoofdhuid en haren tegen.

Ecohaircare

Als u voor Ecohaircare kiest dan kiest u meteen ook voor een beter milieu. Elke dag douchen en shampooresten door de goot spoelen zijn een hoop chemicaliën die afgebroken moeten worden. Ecohaircare heeft de kracht van planten ontdekt en heeft daarom alleen natuurlijke haarverzorgingsproducten in het assortiment. Wat u ook kiest, u weet dan zeker dat uw gekozen haarproducten geen weerslag zullen hebben op het milieu. In het assortiment zitten zelfs een aantal topmerken die volledig natuurlijk zijn en de producenten hiervan hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van haarproducten die ecologisch verantwoord zijn.

De producten

Op de website vindt u onder andere de volgende merken: Aveda, Davines, O Way, Evo, Paul Mitchell Tea Tree, Eco Kid, Loverock, Olivia Haar, en Teadoro. Hiervan bestaan de merken Davines, Evo, O Way en Aveda bijvoorbeeld volledig uit natuurlijke haarverzorgingsproducten. U vindt onder andere natuurlijke zonbeschermers in het assortiment. Als u op vakantie bent geweest dan is het zeer goed mogelijk dat uw haren beschadigd zijn door de overvloed aan zon, zout zeewater en chloor. Met de natuurlijke haarmaskers van Ecohaircare zal u uw haren zo weer snel in de oude glorie herstellen.

https://www.ecohaircare.nl