Massage praktijk de bron
Image default
Groothandel

Nicotine zakjes als alternatief voor de sigaret

Waar er jaren geleden nog op televisie werd geadverteerd met het nieuwste sigarettenmerk, en je elke acteur in een film of serie zag roken, is dat tegenwoordig toch echt anders. In openbare ruimtes zoals een café, restaurant, bioscoop, vergaderzaal, vliegtuig, bus of trein mag al tijden niet meer gerookt worden, en tegenwoordig zijn ook de perrons rookvrij. Speeltuinen en schoolpleinen volgen dit voorbeeld op, net als dierentuinen. Dit zorgt er, samen met de hoge prijs, voor dat steeds meer mensen gaan stoppen met roken.

Wanneer je het moeilijk vindt hiermee te stoppen zijn er verschillende manieren te vinden die je daarbij kunnen helpen. Er zijn nicotinepleisters, tabletten, therapieën en acupunctuur om hiermee te stoppen. Werkt dit niet voor jou, of wil je dit niet proberen? Dan is er ook nog een andere manier.

Nicotine zakjes

Het gebruik van nicotine zakjes kan je heel goed helpen met het stoppen met roken. In deze zakjes, ook wel pouches genoemd, zit alleen nicotine en geen tabak, samen met een smaak naar keuze. Deze smaakjes zorgen ervoor dat het lekker is, en je de nicotine niet direct merkt. Een groot voordeel hierbij is dat er van één smaak vrijwel altijd verschillende uitvoeringen zijn, zodat je op je eigen tempo kan afbouwen met de nicotine. Op een gegeven moment zul je dus alleen nog maar een smaakje hebben, en ben je volledig van de nicotine af.

Snus

In nicotine zakjes zit alleen nicotine in combinatie met een smaakje, maar als je nou toch graag ook tabak wilt, kun je kiezen voor snus. Dit is in principe hetzelfde als een nicotine pouch, alleen dan met tabak en nicotine. Wil je dit ook graag rustig afbouwen dan is dat ook mogelijk. De tabak is namelijk ook in verschillende sterktes te bestellen.

https://pouches.eu