Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Nieuw: Shiatsu-massage in Haarlem

 

Op zoek naar ontspanning? Dan denk je algauw aan een massage of sauna. Maar een nieuwe, onbekende vorm is een shiatsu massage in Haarlem. Shiatshu is een nieuwe manier om spanning, ongemak en ziekte op zowel fysiek, mentaal als op geestelijk niveau aan te pakken. Tegelijkertijd is het ook tijd voor ontspanning met deze massage. Deze behandeling richt zicht echt de klachten. Te vaak wordt er gekozen voor het behandelen van de symptomen, in plaats van de klachten zelf. Bij Shiatsu massage in Haarlem wordt er gekeken naar de klachten en met massages geprobeerd deze op te lossen.

Bijzondere behandelmethodes

 Shiatsu massage in Haarlem is nieuw en combineert westerse behandelmethode met oosterse gebruiken. Met een shiatsu massage in Haarlem ervaar je de eeuwenlange ervaring vanuit de Chinese geneeskunst, gestoken in een Westers jasje. De behandelaar gaat op zoek naar de klachten, dit kunnen uiteenlopende klachten zijn van mentale, emotionele of fysieke klachten zijn, die te maken hebben met een verstoring van de energiestroom. Shiatstu staat voor een gedegen aanpak voor herstel van je algehele gezondheid. Er wordt gekeken naar de energiestromen. Door een verstoring in de energiestromen kan de energie niet meer vrij stromen en ontstaat er als het ware een blokkade, wat resulteert in klachten.  Dit kunnen klachten zijn zoals slaapproblemen,

hoofdpijn, maar bijvoorbeeld ook klachten rond de spijsvertering of emotionele schommelingen zijn een fysiek signaal dat een bepaalde energiestroom aandacht nodig heeft. Dit wordt verholpen door massages. Met de shiatsu massages in Haarlem ben je zo van je klachten af. Doordat de energiestromen weer in balans worden gebracht is het mogelijk om de klachten te behandelen.  Shiatsu massages in Haarlem is een manier waarbij echt wordt gekeken naar de klachten endeze met massages wordt opgelost. Ook wordt er tijdens de behandeling goed geluisterd naar de persoon. Op deze manier kan er een goede diagnose worden gesteld en kan er een effectief behandeling worden aangeboden. Kom eens een keertje langs en maak kennis met de behandelmethoden.