Massage praktijk de bron
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontspannen met shiatsu in Haarlem

Op zoek naar nieuwe vorm van ontspanning? Probeer dan een een shiatsu in Haarlem. Het is een nieuw en nog onbekend, maar het volgen van een behandeling shiatsu in Haarlem kan veel opleveren en zorgen voor ontstpanning. Wat is shiatsu? Shiatsu is een Japanse drukpunt massage. Shiatsu Haarlem helpt fysieke en emotionele klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Het woord komt uit het Japans en betekent vingerdruk. Waar de acupuncturist werkt met naalden op hele specifieke drukpunten, oefent de shiatsutherapeut loodrechte druk uit op deze drukpunten en op energiebanen. Door ook gebruik te maken van rotaties en strekkingen, kan de qi, de levensenergie zich herstellen en wordt ziekte bestreden.

Shiatsu massage

Het menselijk lichaam is goed in staat om spanning weg te laten vloeien en te herstellen van fysieke klachten. Ons aanpassingsvermogen helpt ons om door te gaan, ook in moeilijke tijden. Functioneert één gebied in het lichaam wat minder, dan springt een ander bij. Ons aanpassingsvermogen is zelfs zo groot dat gevolgen van verkeerde lichaamshouding of aanhoudende spanning niet altijd meteen opvallen. Soms ontstaan na verloop van tijd klachten. De oorsprong van Shiatsu  Haarlem ligt in het streven de gezondheid te bevorderen, het zelfgenezend vermogen.

Wat kan shiatsu voor je betekenen?

Shiatsu Haarlem verbetert de bloedsomloop en vochthuishouding en versterkt de basisconditie. Hierdoor verminderen lichamelijke klachten, zoals rugpijn, stijfheid in nek en schouders. Emoties en spanningen komen vrij, waardoor de vitale energie weer gaat stromen. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuw evenwicht. Ook bij chronische klachten kan shiatsu Haarlem  een bijdrage leveren, de behandeling is dan gericht op het verminderen van de klachten en het verhogen van de weerstand. Met een shiatsu Haarlem behandeling voorkomt, verhelpt of vermindert fysieke en/of emotionele klachten. Ook verstterkt je weerstand en vergroot de fysieke mobiliteit.. Met shiatsu Haarlem je krijgt een beter contact met je lichaam en emoties, waardoor je innerlijke balans vergroot.. Kom eens een keertje langs en maak kennis met de behandelmethoden van shiatsu Haarlem.