Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Op deze manier reinig jij je huid als de beste

Hoe vaak reinig jij je huid? Waar reiniging jij je huid mee? En hoe hydrateer jij je huid na het wassen? Dit zijn allemaal punten waar je over na moet denken als je je huid beter wilt maken. Het best is dan ook om elke ochtend en avond je gezicht te reinigen. Dit kan een dubbele reiniging zijn maar ook enkel. Het ligt er aan wat je huid nodig heeft. Als je een droge huid hebt dan is een hydraterende reiniger perfect voor jou. Wil je meer weten over het reinigen van je huid? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over!

De perfecte reiniging

Als je wilt beginnen met een verzorgingsroutine begin dan met de makkelijkste stappen. En dan is het reinigen van de huid en het hydrateren.  Het is zeer belangrijk om je huid twee keer per dag te reinigen met producten die geschikt zijn voor jouw huid. het is mogelijk om in de ochtend en de avond dezelfde producten te gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je in de avond een iets agressievere cleanser nodig hebt dan in de ochtend. Bij Quality Wellness Resorts is het mogelijk om gezichtsproducten van BABOR aan te schaffen. Deze producten zijn geschikt voor iedere huidtype. En als je huid nog iets meer nodig heeft, omdat die bijvoorbeeld acne heeft dan is het mogelijk om een peeling aan te schaffen. Op deze manier geef jij je huid de boost die nodig is. Een skin care routine hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn!

De stap na het reinigen van je huid

Als je huid gereinigd is aan de hand van een cleanser en misschien wel een peeling. Dan is het tijd om de huid verzorgen. Je hebt nu de barrière van de huid kwetsbaar gemaakt en het is dan ook weer de bedoeling dat de barrière sterk blijft. Dit doe je aan de hand van een serum en dag- of nachtcrème. Daarnaast is het zeer belangrijk om elke ochtend zonnebrandcrème op te smeren! De BABOR producten zijn de te vinden op de website van Quality Wellnessresorts. Wil je meer weten over deze producten? Neem dan gerust een kijkje op de website. 

https://www.qualitywellnessresorts.nl/