Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Rijstwater laat jouw krullen stralen

Door het gebruik van rijstwater voor je krullen laat je je haar weer stralen. Bij Rice Up! Rijstwater, vind je een ruim assortiment aan verschillende types rijstwater voor je haar. Naast je haar wordt ook je hoofdhuid ondersteund. Dit bedrijf gelooft in een eeuwenlange methode uit China, waar vrouwen uit Huangluo Village ook gebruik maakten van gefermenteerd rijstwater.

Wat doet rijstwater voor je haar?

Rijstwater is niet alleen voor mensen met krullen. Het rijstwater voor je haar van Rise Up! Rijstwater is geschikt voor alle typen haar en heeft een passend product voor jouw wensen. Rijstwater heeft de functie om je haargroei te versnellen. Daarnaast zorgt het voor sterker haar dat meer volume bevat. Ook als je last hebt van roos of een snel geïrriteerde hoofdhuid, kan rijstwater bijdragen aan het verhelpen van deze klachten. Hiervoor hebben ze rijstwater dat verrijkt is met andere natuurlijke stoffen, zoals lavendel, pepermunt en rozemarijn. Ieder kruid heeft weer zijn eigen functie om jouw haar en hoofdhuid zo goed mogelijk te ondersteunen en je haar weer te laten stralen. Rijstwater wordt bevroren geleverd, zo blijft het langer goed. Zodra je het rijstwater voor je haar wilt gebruiken, laat je een hoeveelheid ontdooien. Ontdooid rijstwater kan tot zeven dagen in de koelkast bewaard worden. Door het dooiproces vallen de werkzame ingrediënten naar de bodem. Dit is heel normaal. Schud voor het gebruik het mengsel even goed door elkaar. Zo wordt het water weer troebel, wat de bedoeling is.

Vraag gratis advies

Rice Up! Rijstwater geeft jou graag advies over welk type rijswater het beste is. Door een contactformulier in te vullen, zal je van het team zo snel mogelijk antwoord ontvangen. Wil je meer weten over hoe rijstwater jouw krullen een boost geeft of wil je om andere redenen rijstwater gebruiken? Neem dan snel eens een kijkje op hun website.