Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Tanden bleken in Amsterdam voor ’the perfect smile’

Wil jij graag witte tanden? En heb je het liefst dat jouw gebit een paar tinten lichter wordt? Ik dacht precies hetzelfde! Ik ben in Amsterdam op zoek gegaan naar een professionele beautysalon die zorgt voor een stralend wit gebit. Wil jij een optimaal resultaat? En een aantal tinten wittere tanden? Maak dan een afspraak om jouw tanden te bleken in Amsterdam, en bekijk wat er mogelijk is!

Tandartspraktijk of professionele kliniek / praktijk voor tanden bleken?

Als je ook overweegt om je tanden te bleken, dan heb je in principe twee opties. Of je gaat naar een tandartspraktijk, of je gaat naar een professionele kliniek / praktijk die gespecialiseerd is in het veilig bleken van tanden.

Van beide krijg je een prachtig wit gebit. Beide opties zijn dan ook veilig. En sta je vaak met een uur weer buiten. Ik neigde meer naar een professionele kliniek/praktijk, dan een tandartspraktijk. Hier had ik namelijk goede ervaringen over gehoord, en goede resultaten van anderen van gezien. 

Bleach and Beauty in Amsterdam

Mijn oog is gevallen op de professionele kliniek Beautysalon Bleach and Beauty in Amsterdam. Ze zijn aan all-in-one beautysalon en hebben gecertificeerde en vakbekwame behandelaars in dienst. Zij zorgen voor the perfect smile! Ze bleken met veel kennis en persoonlijke aandacht je tanden om zo je zelfvertrouwen te boosten. Bovendien hebben ze comfortabele behandelstoelen. Wat wil je nog meer?!

Je kan bij Bleach and Beauty ook terecht voor diverse massages en een krullen behandeling

Wit, witter, witst! Hoe wit wordt jouw smile?

Wil jij ook je tanden veilig bleken bij een (tandartspraktijk of praktijk) in Amsterdam? Bekijk dan eerst welk resultaat je graag wilt. Stralend witte tanden kunnen namelijk op meerdere manieren opgevat worden. Wil jij 4 tinten lichter, of toch liever 8 tinten lichter? Het is allemaal mogelijk binnen een uur.  

Tanden bleken in Amsterdam? Kies de juiste behandeling

Nadat je bepaald hebt hoe wit jouw nieuwe smile gaat worden. Is het tijd om een behandeling voor het bleken van jouw tanden te boeken. Bij Bleach and Beauty in Amsterdam maak je gemakkelijk online een afspraak, door contact op te nemen. Binnen een paar uur kunnen zij de afspraak al bevestigen.

Bekijk de behandelingen online of neem contact op. Je kan samen met hun bepalen welk  resultaat het best bij jou past.

Hoe lang duurt een behandeling om tanden te bleken?

De praktijk in Amsterdam van Bleach and Beauty heeft meerdere opties. Je kunt kiezen voor twee keer 20 minuten, 4 keer 20 minuten of 6 keer 20 minuten. Als je kiest voor 4 of 6 keer 20 minuten dan boek je dus een behandeling voor 1 uur en 20 min, of voor 2 uur. 

Boek nu een behandeling in Amsterdam voor het bleken van je tanden – maak direct een afspraak door contact op te nemen.

 

https://www.bleachandbeauty.nl/