Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

TickTalk 3 – Beste smartwatch voor kinderen voor oproepen en GPS

Wat zijn de beste smartwatches voor kinderen vandaag? Absoluut de TickTalk 3! Het belangrijkste van deze gadget is dat het ernaar streeft alles te hebben wat je als ouder nodig hebt bij het kopen van smartwatches voor kinderen. Tegenwoordig heb je natuurlijk dure merken zoals de Samsung smartwatch en de Apple watch, maar je hoeft niet zo veel geld te spenderen voor een smartwatch voor kinderen.

Wilt u de bewegingen van uw kind bijhouden?

Welnu, dit horloge heeft een drievoudig positioneringssysteem: GPS, LBS en Wi-Fi. Tegelijkertijd is de nauwkeurigheid van het bepalen van de locatie op deze slimme horloges beter dan die van gadgets van andere bedrijven.

Als ouder zul je je altijd zorgen maken om je kind. Wat als er iets met hen gebeurt?

Als een kind zich in een gevaarlijke situatie bevindt, heeft TickTalk 3 een SOS-knop. Als er iets gebeurt, kan het kind erop drukken en ontvangt u onmiddellijk een melding en coördinaten, en hoort het wat er in de buurt gebeurt. We hopen oprecht dat uw kind het nooit hoeft te gebruiken, maar u kunt er zeker van zijn dat deze functie van de TickTalk 3 direct werkt.

  • Als u wilt dat uw kind voortdurend contact houdt, zal dit horloge u bevallen.
  • Het belangrijkste kenmerk van dit horloge is dat het horloge een 4G-simkaart ondersteunt.
  • Niet alle smartwatches voor volwassenen hebben zo’n functie!

Je kunt je kind bellen en zij kunnen je antwoorden. Ze kunnen ook berichten verzenden, met behulp van emoji’s en zelfs foto’s.

Ja, TickTalk 3 heeft een ingebouwde camera aan de voorkant.

Maar het is niet alleen ontworpen voor het maken van foto’s of video’s. Het horloge heeft de functie van tweerichtingsvideo. Open de app op uw smartphone, bel het kind en u ziet een afbeelding met een goede kwaliteit en geluid.

Voor wie is deze smartwatch?

Allereerst ouders die een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar product nodig hebben. Dit horloge is nauwelijks speelgoed omdat er geen spellen zijn. Maar het is een uitstekende gadget om de veiligheid van het kind te controleren, evenals een hulpmiddel voor onderwijs vanwege de mogelijkheid om herinneringen in te stellen.

Belangrijkste kenmerken:

-2-weg videobellen

-Berichten en telefoongesprekken

-IP67 waterdicht

-Triple positioneringssysteem voor een grotere nauwkeurigheid van de locatie -Lang

batterijleven

-Mogelijkheid om verbinding te maken met Wi-Fi

-Set tot 60 herinneringen voor kind

-Mogelijkheid om de te veranderen polsbanden

https://www.iiav.nl/smartwatch-huawei