Massage praktijk de bron
Alarmsysteem

Vakantietijd inbraaktijd

Een jaar hard werken en dan staat de welverdiende vakantie voor de deur. Hopelijk krijg je de vakantie die je verdient. Voor sommigen wacht er bij het terugkomen echter een zware tegenvaller.

Het hele huis is overhoop gehaald. Waardevolle spullen zijn meegenomen: computer, laptop, verrekijker, sieraden, een klok, de flatscreen t.v. enz. Had dit nu niet voorkomen kunnen worden? Je hebt nooit 100% zekerheid, maar met sloten die voorzien zijn van een politiekeurmerk is de kans op inbraak vele malen kleiner.

 

Gelegenheids inbrekers

Men spreekt zelfs van 90% minder kans dat jij de dupe wordt van een brutale inbraak. Het politiekeurmerk voor sloten geeft de garantie op goedgekeurd hang- en sluitwerk. Goede verlichting van je huis is een tweede vereiste om de kans op inbraak zoveel mogelijk te beperken.

Met een erkend politiekeurmerk voor sloten zul je een veilig gevoel hebben in je woning. Verzekeringsmaatschappijen zijn zelfs bereid om de premie te verlagen als jouw woning is voorzien van sloten met een erkend politiekeurmerk. Doen dus: laat een beveiligingsbedrijf je huis voorzien van politiekeurmerk sloten en wacht niet totdat er een keer is ingebroken.

Veilig wonen

Je huis moet een ontspannen plek zijn, waar je jezelf kunt zijn en niet in angst hoeft te leven. Met politiekeurmerk voor sloten kun je een heel groot stuk veiligheid inbouwen. Het veilig gevoel in je huis groeit met goedgekeurd hang- en sluitwerk dat voorzien is van een politiekeurmerk.

Een goedbeveiligingsbedrijf levert, installeert allerlei inbraakwerende zaken. Huissleutels, computersleutels, fietssleutels, kluissleutels enz. geleverd met het politiekeurmerk voor sloten verzekeren jou van degelijk materiaal.

De spullen worden voor jou zo nodig op maat gemaakt en geleverd. Jij krijgt als enige de sleutels met het politiekeurmerk voor sloten in je bezit. Een hele zorg minder als je je huis onbewoond achter laat wanneer je gaat werken: je huis is voorzien van goede sloten voorzien van het politiekeurmerk voor sloten. En wellicht gaat je verzekeringspremie omlaag, het risico voor de maatschappij wordt veel minder en daar mag je meteen van mee profiteren naast het veilig wonen.

 

Preventie

Zoals je weet heeft een inbraak veel impact op iemands leven. Je vergeet het nooit meer, het verlies van spullen is nog wel overheen te komen, maar met de angst en woede blijf je zitten. Het centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid heeft een prima brochure, vraag die aan en kijk wat je zelf allemaal kunt doen om inbraak te voorkomen.

Natuurlijk sluit je altijd ramen en deuren, ook al ben je zo weer terug. Vergeet daarbij niet luiken, balkondeuren en lichtkoepels. Laat geen trap of ladder buiten staan, het maakt het voor de inbreker een stuk eenvoudiger. Ook een pergola of iets dergelijks waartegen je eenvoudig omhoog kunt klimmen kun je beter niet dichtbij deuren en ramen plaatsen

En alles wat je kunt sluiten, sluit je ook, vergeet niet de eerste verdieping. Zorg dat je goede sloten aan laat brengen door een erkend beveiligingsbedrijf. Zij gebruikt slechts sloten voorzien van een politiekeurmerk. Ga je een ander huis bewonen, vervang dan alle sloten door sloten met het politiekeurmerk.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/