Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Voetbaltafel kopen? Alles wat je moet weten over tafelvoetbal!

Tafelvoetbal wordt met iedereen gespeeld: families, vrienden, collega’s en vreemden. Tafelvoetbal is een perfect spel om elkaar te leren kennen en om te zorgen voor teambonding. Maar ook als je elkaar al goed kent is een fanatiek potje tafelvoetbal het leukste wat er is! Het doel van tafelvoetbal is om zo vaak mogelijk te scoren door de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Het werk dus net als echt voetbal. Het kan erg spannend zijn en het is dan ook een enorm energiek spel! Ben je van plan om een voetbaltafel te kopen? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

 

Tafelvoetbal spelen

Zoals eerder gezegd, is tafelvoetbal gebaseerd op echt voetbal. Je speelt in twee teams. Dit kan bijvoorbeeld 2 tegen 2 zijn, maar je zou eventueel ook 4 tegen 4 kunnen spelen. Het hangt ervan af hoe groot je voetbaltafel is! Je wil met de bal scoren bij het andere team door middel van het draaien aan een stok waar plastic voetbalspelers op zitten. Door deze de bal te laten ‘schoppen’ en door ze heen en weer te bewegen kan je op doel schieten en je eigen doel verdedigen. Wanneer je hebt gescoord krijgt jouw team een punt. En het team met de meeste punten wint!

 

Soorten voetbaltafels

Er zijn allerlei soorten voetbaltafels waar je uit kunt kiezen. Voor elke setting is er wel een voetbaltafel te vinden. Wanneer je van plan bent om het spel veel thuis te spelen, kan je het beste een niet al te grote voetbaltafel kopen. Er zijn zelfs opklapbare voetbaltafels beschikbaar. Superhandig voor thuis! Maar ben je op zoek naar een voetbaltafel voor op werk of voor in je kroeg? Dan kan je beter kiezen voor een grote, stevige tafel waar veel mensen aan kunnen spelen. Er zijn verschillende merken voetbaltafels, zoals Heblad, Garlando en Heemskerk. Vergelijk dus verschillende merken en kies de beste voetbaltafel voor jou!

 

Voetbaltafel kopen?

Ben je dus van plan om een voetbaltafel te kopen? Er zijn verschillende webshops waar je meerdere voetbaltafels kan vergelijken. Kies de perfecte voetbaltafel voor jou en heb vooral veel speelplezier!

 

https://www.voetbaltafel.nl/