Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Voor jouw salon vind je u bij deze expert de producten die je als schoonheidsspecialiste dagelijks g

Ben je een schoonheidsspecialiste en zoek je naar kwalitatieve producten voor in jouw salon? Dan kan je terecht bij Rawa Secrets. Dit bedrijf voorziet je van hoogwaardige schoonheids- en verzorgingsproducten tegen betaalbare prijzen. Rawa Secrets is bovendien een volledig Nederlands merk en werd opgericht door Joanne Vogelenzang. Vooraleer zij dit bedrijf uit de grond stampte, bewandelde ze een succesvolle professionele carrière. Haar interesse in cosmetica heeft haar op het idee gebracht om een eigen merk op te richten. Daarbij zet ze sterk in op het aanbieden van hoge kwaliteit, maar tegelijkertijd wil ze haar producten verkopen tegen voordelige prijzen.

Meer over de producten van dit jonge, Nederlandse merk

De reden waarom Joanne zo sterk inzet op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is omdat ze opmerkte dat er heel veel dure cosmeticamerken bestaan met een kwaliteit die niet in verhouding is. Als je een schoonheidsspecialiste bent, zijn deze producten dus zeker een interessante aanwinst voor in jouw salon. Je kan jouw klanten namelijk meer vertellen over de oorsprong van de producten en de naam van het merk zelf, aangezien Joanne hier zeer transparant over communiceert. Zo bevat elk product van de reeks Rawa Secret Skincare Parel extract. Dat ingrediënt is rijk aan aminozuren, reguleert de vochtbalans van de huid, versnelt de vernieuwing van huidcellen, werkt gunstig op collageenvorming, en ga zo maar door.

Ontdek alles over het merk op de website van het bedrijf

Surf zeker eens naar de website van Rawa Secrets als je meer wil weten over het ontstaan van het bedrijf zelf of als je de producten wil ontdekken. Heb je vragen over de schoonheids- en verzorgingsproducten? Neem dan zeker eens contact op met het Rawa Secrets-team. Ze geven je graag meer informatie over de producten die je als schoonheidsspecialiste in jouw salon kan gebruiken. Veel keuzeplezier gewenst!

https://rawasecrets.com/