Massage praktijk de bron
Image default
Vakantie

Waan je een ontdekkingsreiziger, kampeer in een safaritent

“Dr. Livingstone, neem ik aan? “

De tijd van de grote ontdekkingsreizigers ligt inmiddels alweer geruime tijd achter ons. Vele jaren waren ontdekkingsreizen en safari’s dé manier waarop avonturiers hun nieuwsgierigheid naar de wereld konden overwinnen. Dat ze, bij succes, rijkelijk werden beloond door hun land was mooi meegenomen, maar ze deden het vooral voor de ervaring. ‘s Nachts slapen in een safaritent in onbekend gebied, waar je nooit precies zeker weet welke dieren er door het struikgewas kruipen en sluipen.

Ga op ontdekkingsreis in Europa

Google Maps heeft inmiddels de hele wereld in kaart gebracht, maar dat betekent niet dat er geen avonturen meer te beleven zijn. Er valt namelijk zoveel te ontdekken. Ook in Europa. Goed, je bent misschien niet de eerste die een prachtige vogel ziet, maar voor jou is het wél voor het eerst.

Via Glampings.com kom je op de mooiste plekjes in Europa, waar de safaritent al voor je is opgebouwd. Je hebt er geen omkijken naar en kunt dus direct de prachtige omgeving verkennen. Wat dacht je van Languedoc-Roussillon in Frankrijk, waar je de zon ziet ondergaan boven de Mont Ventoux en je ‘s ochtends een prachtig verrassingsontbijt voorgeschoteld krijgt. Kijk, dat is nog eens glamorous camping (glamping).

Steeds groeiend aanbod aan safaritenten

Het aanbod aan kampeerbestemmingen waar je kunt verblijven in een luxe ingerichte safaritent groeit snel. Elke week komen er wel nieuwe bestemmingen bij op glampings.com. Dat zou nog veel sneller kunnen gaan, want glamping in een safaritent is dé trend van nu. Maar omdat wij hoge eisen stellen aan de aanbieders die we op onze site opnemen, moeten we (helaas) ook soms nee zeggen. Voor u is dat echter goed nieuws, want het garandeert een zorgeloze en luxe vakantie, die de luxe van een hotel combineert met de vrijheid van het kamperen.

Kijk eens op www.glampings.com voor het huidige aanbod en boek zonder moeite je volgende heerlijke vakantie.

https://www.glampings.com/