Massage praktijk de bron
Image default
Sport

Waar is een deep tissue massage voor bedoeld?

Een deep tissue massage is bedoeld om diep in de spieren en knopen te masseren. Deze massage wordt veelal ingezet bij mensen met chronische pijnklachten, omdat het een diepere werking heeft dan een gewone massage. Daarnaast kan een deep tissue massage helpen bij het verminderen van stress. Ben je benieuwd of een deep tissue massage iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wie is geschikt voor een deep tissue massage?

Een deep tissue massage is niet voor iedereen geschikt. Wanneer je last hebt van bloedingen, zweren of andere open wondjes, is het verstandig om geen deep tissue massage te ondergaan. Ook wanneer je kanker hebt, is een deep tissue massage afgeraden. Heb je twijfels over of een deep tissue massage geschikt is voor jou? Overleg dan altijd met je massagetherapeut of de deep tissue massage geschikt is.

Wat kun je verwachten tijdens een deep tissue massage?

Tijdens een deep tissue massage worden er diepe, harde streken gemaakt met de duimen, ellebogen en vingers. Dit kan soms pijnlijk aanvoelen, maar je masseur zal altijd rekening houden met jouw pijnlimiet. Het is belangrijk om tijdens de massage te communiceren wanneer het pijn gaat doen of wanneer je iets niet prettig vindt. Zo weet je masseur precies wat hij of zij moet doen om jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Deep tissue massages worden vaak ingezet bij mensen met chronische pijnklachten, maar ook mensen die last hebben van stress of spierspanning kunnen baat hebben bij deze massage. Heb jij last van één van bovenstaande klachten? Maak dan snel een afspraak voor een deep tissue massage in Rotterdam en ontdek hoe de massages jou kunnen helpen!

Een deep tissue massage is bedoeld om diep in de spieren te masseren. Deze massage is niet geschikt voor iedereen en kan soms pijnlijk zijn. Toch kan een deep tissue massage erg helend werken, zowel voor mensen met chronische pijnklachten als mensen die last hebben van stress. Ben jij benieuwd of een deep tissue massage iets voor jou is? Maak dan snel een afspraak!