Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Waar voldoet een goede TikTok aan?

Waar voldoet een goede TikTok aan?

TikTok: je lijkt er bijna niet meer aan te ontkomen. Als bedrijf is niets minder waar. Doe jij nog niet aan TikTok adverteren, dan raden we dit echt aan om zo snel mogelijk wel te gaan doen! Om je alvast een beetje op te warmen, geven we je een paar tips. In deze blog vertellen we je waar een goede TikTok aan moet voldoen!

 

1. Duidelijke boodschap

Van origine is TikTok een platform waar enkel video’s met een maximale lengte van een minuut op kunnen worden geüpload. Vandaag de dag is dit niet meer het geval, maar de spanningsboog van vele TikTok-gebruikers is nog wel steeds ingesteld dat ze niet iets dat langer dan een minuut duurt willen kijken. Voor jou betekent dit dat je je boodschap in deze minuut moet kunnen vertellen. Kun je dit niet, dan is je boodschap niet overgekomen, want de kijker is alweer verder gescrold. 

 

2. Don’t go big!

Go big or go home is een quote die relevant is voor verschillende marketingdiensten, maar niet voor TikTok. De nadruk ligt hier namelijk juist op een wat amateuristische insteek. Jouw advertentie hoeft dus ook geen gigantisch budget te kennen: een telefoon is vaak al genoeg om mee te slagen. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde TikTok-kijker liever een video kijkt die met een telefoon is gefilmd, dan eentje waar een groot budget voor gebruikt is. Zo hou je het dicht bij je doelgroep en maak je dus herkenbare content.

 

3. Wees jezelf

TikTok is een fantastisch middel om jezelf voor te stellen aan je doelgroep. Je wil geen valse beloften maken, dus is het belangrijk om gelijk écht jezelf te zijn. Dit betekent dat jouw huisstijl gelijk duidelijk wordt. Als je ervoor kiest om iemand in beeld te zetten, is het voor je doelgroep fijn om deze persoon de vaste TikTokker te maken. Verder is het belangrijk dat jouw kleuren goed naar voren komen: deze worden zo met jou geassocieerd, waarna ze ook buiten TikTok aan jou gekoppeld worden.

 

Hulp nodig?

Wil je pakkende TikToks maken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem eens een kijkje op www.traffictoday.nl en kom in contact. Deze marketeers weten precies wat er moet gebeuren op TikTok om te slagen en helpen je hier maar wat graag mee!

https://www.traffictoday.nl