Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Waarom een allround facilitair dienstverlener zo handig is

Het liefst wil je natuurlijk in één klap voorzien zijn van alle facilitaire zaken die binnen jouw bedrijf of instelling geregeld moeten worden. Maar waar moet je dan precies aan denken? En hoe vind je de beste dienstverlener? Dat lees je hier!

Schoonmaakdienstverlening

Een schone omgeving is uiteraard zeer belangrijk voor organisaties en bedrijven. Een opgeruimde kamer werkt namelijk bevredigend op je mentale toestand en het is bovendien goed voor je gezondheid. In bepaalde organisaties is kwalitatieve schoonmaak nog belangrijker. Daarbij kun je denken aan hotels en dergelijke. Heb jij een hotel? Dan is het aan te raden om de kamers altijd goed schoon te maken alvorens er andere gasten arriveren. Een schone kamer is namelijk iets wat gasten zeer kunnen waarderen, anders is de kans op slechte recensies aanzienlijk groter. 

Klantbelevingsmanagement

Klanten moeten een geweldige tijd hebben in het hotel. Een mooi schoongemaakt hotel is dan al een mooi startpunt, maar uiteraard zijn er meer aspecten die dan een belangrijke rol spelen. Dit betekent ook dat er een aangename sfeer moet hangen. De klantbeleving zit vaak in de kleine dingetjes. Een glimlach bij de receptie als ze aan komen. Een leuk presentje in de hotelkamer en zo zijn er nog meer dingen waar je aan kunt denken. EW facility kan deze zaken voor een hotelorganisatie meten, zodat je een beeld krijgt van de klantenbeleving en bij kan springen alwaar dat nodig is. 

Onderhoud

Het is belangrijk om verschillende zaken goed te onderhouden, anders is de kans groot dat er problemen gaan ontstaan in de nabije toekomst. Het is bijvoorbeeld aan te raden om regelmatig keukenapparaten en dergelijke te laten controleren door professionals. Maar dit geldt ook voor vele andere producten. Gelukkig kan EW facility jouw organisatie daar ook mee van dienst zijn. 

Hierboven hebben wij enkele diensten genoemd, maar wellicht is er nog meer waar je aan kunt denken. Al met al kent de service in ieder geval zeer veel verschillende voordelen. 

De juiste facilitair dienstverlener voor jouw bedrijf

Ben jij op zoek naar facilitaire dienstverlening? In dat geval zit je goed bij EW Facility Services. EW Facility kan namelijk verschillende diensten voor jou ontnemen.

https://www.ew.nl/